Έβρος ….

Για το Trophy, έκανα μία πρώτη προσέγγιση με το πρακτορείο, όσο αφορά τα αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη. Οι πτήσεις και οι θέσεις αντίστοιχα είναι περιορισμένες, ειδικά για την επιστροφή. Γι΄αυτό το λόγο θα ήθελα να μάθω τις προθέσεις σας. Τον αριθμό των ατόμων δηλαδή… Οι πτήσεις, τιμή και ώρα, είναι:

Τετάρτη 30 Απριλίου 2008, Αθήνα – Αλεξανδρούπολη (AEGEAN)
Αναχώρηση: 17:00 – Άφιξη: 18:00
Η τιμή ανάλογα με πόσα άτομα θα πάμε, είναι: από 133€ έως 150€, για κάθε άτομο.

Δευτέρα 5 Μαΐου 2008, Αλεξανδρούπολη – Αθήνα (Ολυμπιακή)
Αναχώρηση 06:55 – Άφιξη 07:55 (Δεν υπάρχει άλλη πρωινή πτήση)
Σε αυτή τη πτήση, το κόστος για κάθε άτομο είναι 123€, και στην οικονομική θέση εμφανίζονται μόνο 3 εισιτήρια διαθέσιμα προς το παρόν, τα υπόλοιπα θα είναι business class.

Όσο πιο σύντομα γνωρίζετε, τόσο καλύτερα. Γιατί προχωράει ο καιρός, προχωράνε οι τιμές προς τα πάνω και δεν υπάρχουν αρκετές θέσεις λόγω επιστροφής από διακοπές Πάσχα, κ.λπ…….


6 Comments to “Έβρος ….”:
 1. Mike Miskis says:

  Ο χρόνος είναι όντως περιορισμένος… και το κόστος μου φαίνεται ψηλό.

  Προτείνω να ανέβουμε με LC90 με ασφάλτινα, Yaris, Auris κλπ, αν μπορούμε να λείψουμε από τις δουλειές μας τη Δευτέρα το πρωί. Για δείτε το…

 2. Mike Miskis says:

  … ή C3 αντί του 90.

 3. Ανδρέας says:

  Για εμενα Auris-Βerlingo δεν παιζει τοσες ημερες. LC 120 500 EURO βενζινες διοδια οσο και αεροπορικο εισιτηριο για 4 ατομα.Καλυτερα AEGEAN.

 4. Ζωή says:

  Το minimum συνολικό κόστος ανά άτομο είναι στα 250€. Εάν θέλετε μπορείτε να δείτε θέσεις και ώρες στο: https://www.airtickets.gr/. Οι τιμές που θα βρείτε είναι πολύ κοντά στις πραγματικές. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ.: 210 6074000. Τα αναγράφω όλα αυτά, σε περίπτωση που θέλει κάποιος να δει διαφορετικές ώρες ή μέρες, από αυτές που έχω ψάξει και έχω γράψει στο post.

 5. Mike Miskis says:

  Προτείνω ο καθένας να κανονίσει μόνος του αυτό που τον βολεύει από χρόνο και κόστος.

  Αν έχω έναν ή δύο συνταξιδιώτες θα ανέβω με Yaris airlines. Είναι 250€ all inclusive (με διόδια, καφέδες, ρυζόγαλο στη Ξάνθη κλπ). Δηλαδή για τρία άτομα βγαίνει 80κάτι το άτομο. Άσε που είναι και ωραίο road trip.

  Βλέπουμε…

 6. Ζωή says:

  Έχω καλύτερα νέα …
  Έχω καλύτερο πακέτο με Ολυμπιακή πάνω – κάτω, Τετάρτη απόγευμα και επιστροφή Δευτέρα πρωί, όπως έχω γράψει στην αρχή του post. To κόστος είναι 226.39 € το άτομο …. Μου λέτε ….

You must be logged in to post a comment.