Βάλια Κάλντα 2014

Καλημέρα – καλημέρα. Σήμερα είναι μια πανέμορφη μέρα για πολλούς λόγους!

Grevena-2011-118-600x398

Ετοιμάζουμε το 4ήμερο ταξίδι μας στην Πίνδο τον Οκτώβρη. Έχω λοιπόν μιλήσει με τον καταπληκτικό ξενώνα που είχαμε μείνει με τον Μιχάλη τον Σεπτέμβριο του 2012 κατά τη διάρκεια του αγώνα στα Γρεβενά. Είναι στη μέση του δάσους κυριολεκτικά, και νομίζω από τους καλύτερους και πιο καλαίσθητους που έχουμε δει στην Ελλάδα. Επιπλέον είναι σε ιδανικό σημείο για ατελείωτα χλμ διασχίσεων στην μαγική εκείνη περιοχή της Ελλάδας.

Untitled2

Ο άνθρωπος μας έχει κάνει μία ενδιαφέρουσα προσφορά και πρέπει μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι να του έχω απαντήσει. Σας έχω στείλει μήνυμα στο Facebook με τις τιμές, οπότε παρακαλώ απαντήστε μου εδώ ή εκεί, όπου βολεύεστε.

Καλό Σ/Κ!!!!!

Mike Miskis


7 Comments to “Βάλια Κάλντα 2014”:
  1. Q says:

    Η ‘ζεστή κοιλάδα’ είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στην Ελλάδα. Όσες φορές και να την επισκεφτείς δεν την χορταίνεις. Είναι πανέμορφη όλες τις εποχές του χρόνου. Με την τέλεια συντροφιά των nomads είναι ‘the place to be’. Δυστυχώς φιλαράκια, προς το παρόν δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την συμμετοχή μας σε αυτή την δραστηριότητα. παρά το γεγονός ότι (ναι είναι αλήθεια) έχω πάρει άδεια από τη δουλειά για αυτό το long weekend, έχουμε ήδη κλείσει την συμμετοχή μας από τον Φεβρουάριο στο Euro dog show που θα γίνει στην Τσεχία εκείνες τις μέρες. Η νέα μας άφιξη από την Αμερική μας δημιουργεί την προσδοκία για ένα καλό αποτέλεσμα. Έτσι μάλλον θα χάσουμε την αύρα του βουνού και την παρέα. Συγχαρητήρια στον Ιάκωβο και την Καρολίνα για τα ευχάριστα νέα!!!! Είμαι σίγουρος ότι η σεζόν που ξεκινάει θα φέρει πολλές αλλαγές, ανατροπές και θα boostάρει την ομάδα!!!

  2. Q says:

    Επειδή τα πράγματα είναι ρευστά και ποτέ δεν ξέρεις τι δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, σε περίπτωση που κάτι αλλάξει και δεν πάω στην Τσεχία, δεν χάνω τη δραστηριότητα με τίποτα, ακόμη και εάν χρειαστεί να μείνω σε σκηνή…..

  3. Mike Miskis says:

    Τζώρτζ, επειδή περιμένουμε απάντηση από ΤζέΪκ & Κάρολ, από εσάς και από τους καλεσμένους μας, έχουμε προς το παρόν αφήσει ανοικτό το θέμα του ξενώνα.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε, καθώς αυτοί που πραγματοποιούν τέτοια ταξίδια στην Ελλάδα είναι πλέον ελάχιστοι και οι μακρινοί ξενώνες δεν έχουν δουλειά.

    Όταν έχετe κάτι οριστικό, ενημερώστε.

    Δεν ξέρω αν το έχεις δει, αλλά τρέχει και σχετικό private chat στο f/b το οποίο για τέοιες συνενοήσεις είναι πολύ χρήσιμο!

  4. Q says:

    Το έχω δει, αλλά προτιμώ το site, σαν πλατφόρμα επικοινωνίας των Nomads. Οι φίλοι και φιλοξενούμενοι μπορούν να εκφράζονται μέσω των nomads, όπως γινόταν και πριν εμφανιστούν τα social media…..

  5. Mike Miskis says:

    Στο θέμα της επικοινωνίας, τίποτα δεν θυμίζει πλέον την εποχή πριν εμφανιστούν τα social media.

    Είναι ένα δεδομένο που δεν γίνεται να το αγνοήσουμε. Και δεν είναι απαραίτητα κακό. Είναι σούπερ πρακτικό.

  6. Iakovos says:

    Q, σε ευχαριστούμε πολύ!!!

  7. Mike Miskis says:

    Παιδιά, τσεκάρετε λίγο το τσατ sto f/b: Έχει παίξει καινούργιο group με όλες τις λεπτομέρειες για τη σύνθεση της ομάδας, τη διαμονή, τον λογαριασμό που θα πρέπει να βάλουμε την προκαταβολή κλπ. Είναι σεντόνι σας λέω 🙂

You must be logged in to post a comment.