Γρεβενά – wild terrain 2012

Η ιδέα έπεσε από τον Άρη, τρεις μόλις μέρες πριν τον αγώνα: “ρε’συ mike, αφού θα ανέβουμε Γρεβενά έτσι κι’ αλλιώς να δούμε τους φίλους μας και τον αγώνα, δεν παίρνουμε και τον Στρατηγό με το τρέιλερ να λάβουμε και μέρος?” Έτσι ξεκίνησε ένα από τα πιο γεμάτα, όμορφα και διασκεδαστικά τριήμερα που έχω περάσει. Άρης πιλότος, Μισκής συνοδηγός. Συνοδηγός? Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ, αλλά είναι εκπληκτικό. Μια απίθανη αλλαγή παραστάσεων. Τόση αδρεναλίνη και να οδηγεί άλλος? Μου ήρθε να σκάσω!! Τα βίντεο από την on board camera μιλούν από μόνα τους 🙂

Άρη, είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ και ο Στρατηγός είναι απλά κορυφή. Ο Πολυδεύκης ακόμα παραμιλάει μ’ αυτά που είδε να κάνετε.

Τα σωληνωτά του Χρήστου του Ντάγκα & του Γιώργου του Ανθή με τα 44άρια  με εντυπωσίασαν. Παιδιά, μήπως ήρθε η ώρα να σας θαυμάσουμε και σε trophy σαν ζευγάρι? Το ίδιο σκέφτηκα και για ορισμένα άλλα οχήματα που ήταν πραγματικά κορυφαία σε προδιαγραφές. Καλύτερες διαδρομές η 3η & η 4η του Σαββάτου. Ο κόσμος πολύς. Ο Φώτης, ο Πολυδεύκης και όλα τα παιδιά στα Γρεβενά είχαν δουλέψει για μήνες για να στήσουν αυτό το event. Η ανταπόκριση του κόσμου από όλη την Ελλάδα και οι έπαινοι που απέσπασε ο αγώνας είναι η μόνη τους ανταμοιβή. Να προσθέσω κι’ εγώ το δικό μας “ευχαριστώ” σε όλα όσα μας προσφέρατε. Μπράβο σας, τι να πω. Βλέπεις μέσα στην κρίση να υπάρχει τόσο μεράκι, τόση διάθεση για έργο, από οικογενειάρχες που είναι γεμάτοι σκοτούρες και ευθύνες. Είναι κάτι που σε γεμίζει ελπίδα.

Ήταν ένα φανταστικό τριήμερο. Επιτρέψαμε σπίτι στις 5 το πρωϊ της Δευτέρας, ίσα-ίσα για μια ανάπαυλα και πίσω στη δουλειά. Αλλά άξιζε τον κόπο. Θα το ξανάκανα με χίλια!

Ένα on board από τον Στρατηγό, δια χειρός Άρη. Δείτε το με τον ήχο τέρμα και σε full screen.

Και μερικές διαλεγμένες φωτό, δια χειρός Μουρατίδη.

Καλή ξεκούραση και ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

Mike Miskis


8 Comments to “Γρεβενά – wild terrain 2012”:
 1. Παναγιώτης says:

  Πολυδεύκη και Φώτη συγχαρητήρια! Ο Μιχάλης μου είπε ότι ο αγώνας ήταν άψογος! Χαιρετισμούς στις οικογένειές σας!

 2. Q says:

  Πάρα πολύ ωραίες φωτογραφίες! Καιρό είχαμε να δούμε τόσο καλή φωτογραφική κάλυψη αγώνα στο site μας και πραγματικά είχε λείψει. Μπράβο Μούρ!!!! Ένα μεγάλο μπράβο και στα παιδιά από τα Γρεβενά που σε πείσμα των καιρών έφτιαξαν έναν τέτοιο αγώνα. Πολυδεύκη και Φώτη ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Εύχομαι να είστε καλά και να κάνετε και του χρόνου τέτοια αγώνα…

 3. Iakovos says:

  Συγχαρητήρια για:

  1) τη φωτογραφικη κάλυψη. Ο Q τα είπε όλα!
  2) για την διεξαγωγή του αγώνα
  3) για τη “ματιά” απο τη θέση του συνοδηγού!

  Πολυδεύκη και Φώτη μπράβο! Και εις άλλα με υγεία!

 4. Mike Miskis says:

  Σήμερα μίλησα με Γρεβενά. Μετά τον αγώνα αφιέρωσαν τέσσερις μέρες στον καθαρισμό της φύσης:
  Κάθε κορδέλα, πλαστικό ποτηράκι από θεατή, νάϋλον από σάντουϊτς και γενικά κάθετι ξένο προς το βουνό που είχε βρεθεί εκεί λόγω του αγώνα, καθαρίστηκε. Τα παιδιά είναι στο βουνό συνέχεια από μικροί και το αγαπούν.

 5. Musashi says:

  Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

 6. Dinos says:

  Δεν είναι φωτογραφίες… Πίνακες είναι!!!

 7. Mike Miskis says:

  Έχω κολλήσει χοντρά μ’αυτή:

  http://nomad.gr/wp-content/uploads/2012/09/DRA_6477.jpg

 8. Iakovos says:

  Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές, ζωντανές και γεμάτες ένταση εικόνες που σε κολλάνε!

You must be logged in to post a comment.