Διαβίωση/Crossing

Λόγω του φορτωμένου προγράμματος του τελευταίου καιρού, κάποια πράγματα έχουν μείνει πίσω, ενώ υπάρχουν και μερικά θέματα που πρέπει να συζητήσουμε. Εκτός αυτού, το βουνό μου λείπει… Λέω λοιπόν το ΠΣΚ 4-5-6 Απριλίου να “μας συμβεί” μια καθαρόαιμη διαβίωση. Να βρεθούμε και πάλι στο δάσος, και στην βραδινή φωτιά να μιλήσουμε για όλα μας τα σχέδια, για τα επόμενα ταξίδια, για τα νέα μέλη, για την νέα κατανομή ρόλων και αρμοδιοτήτων στην ομάδα, για, για…

Περισσότερο όμως απ’όλα, να βρεθούμε πάλι στο βουνό και να γεμίσουμε θετική ενέργεια. Νομίζω πως όλοι το χρειαζόμαστε.

Στοιχεία:

α). Σημείο συνάντησης και πρώτης διανυκτέρευσης, ανεξάρτητα από καιρικές συνθήκες, στο όρος Όθρυς, σε σημείο που ο Πάνος θα δώσει GPS point με μήνυμα στα κινητά μας, τις επόμενες μέρες. 300χλμ από Αθήνα, 200 από Θεσ/κη, μέχρι την αρχή της ανάβασης για το βουνό.
β). Σενάριο ανοικτό, ανάλογα με τον καιρό και τις διαθέσεις μπορούμε να κινηθούμε δυτικά, φτάνοντας ίσως και μέχρι την λίμνη Κρεμαστών από δασικούς, ή βόρεια μέχρι Αχελώο – Πίνδο, ή να χαθούμε στο δάσος ψάχνοντας για πρώην δρόμους.
γ). Δεν θα ανακοινωθούν-δηλωθούν οι συμμετοχές, αντίθετα όσοι είναι να έρθουν, θα συναντηθούν κατευθείαν στο βουνό, στο camp της Παρασκευής.
δ). Το κάθε όχημα-πλήρωμα θα πρέπει να έχει φροντίσει για τον εξοπλισμό του offroad, καθώς και για τα τρόφιμα, σκεύη και εφόδια του αυτόνομα, για όλη τη διάρκεια της δραστηριότητας.
ε). Το spotting θα υπάρχει, φυσικά, αλλά θα περιοριστεί μόνο στα απαραίτητα για την ασφάλεια μας σημεία, θα πάψει πλέον να είναι “πατερίτσα” για τους οδηγούς, έτσι ώστε να αρχίσουν αυτοί να αναλαμβάνουν σιγά-σιγά και την ευθύνη των επιλογών τους. Δύο/τρία άτομα ανά όχημα είναι, όπως πάντα, η επιθυμητή αναλογία, και μπορούμε τηλεφωνικά να κανονίσουμε ποια οχήματα θα έχουμε.

Η ομάδα έχει πλέον την εμπειρία να κινηθεί με τέτοιο τρόπο, τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω. Θα είναι και ένα καλό τεστ, για το ποιοι θέλουν να προχωρήσουμε σε πιο “ενήλικες” δραστηριότητες. Ελπίζω να δω όλες τις αγαπημένες φάτσες στο camp της Παρασκευής!!

Καλή προετοιμασία..
Mike Miskis


15 Comments to “Διαβίωση/Crossing”:
 1. Νίκος says:

  Με κολάζεις ρε παιδάκι μου…

 2. Mike Miskis says:

 3. Νίκος says:

  Ρε διαβολάκο, αυτός ο κρετίνος ο οδηγός του μάπα οχήματος στο οποίο θα είμαι συνοδηγός, γιατί δε γράφει τίποτα τελευταία εδώ πέρα? Το παίζει πολυάσχολος? Μου έχει λείψει… Λέει απίστευτες βλακείες…

 4. Mike Miskis says:

  αυτές οι συναισθηματικές εκρήξεις, πόσο με συγκινούν…

 5. Ανδρέας says:

  @!&!@* Μιχαλη τον τρωει ο κ….του η δεν τον τρωει?Εγω βραχος.

 6. Ανδρέας says:

  Ναι-μαλιστα-ναι-μαλιστα!!!!

 7. Mike Miskis says:

  Εσύ, βράχος!! (ναι, ναι…)

 8. Mike Miskis says:

  Λοιπόν, το μήνυμα με το στίγμα στο GPS έχει ήδη σταλεί.
  Μη μπερδευτείτε, το σημείο δεν είναι στην Όρθρυ, αλλά πάνω από την Καρδίτσα, πριν τη Λ.Πλαστήρα. Η απόσταση από Αθήνα 300 περίπου χλμ, από Θεσ/κη 200. Το ελατοδάσος φοβερό και spooky, και υπάρχει σκέψη για διάσχιση που θα την δούμε μαζί την Παρασκευή το βράδυ.

 9. Εγώ δεν έλαβα μήνυμα…

 10. Ανδρέας says:

  To pajeraki δεν εχει ακομα σημα NOMAD. HELP!!!!

 11. Αντρέα, σου ετοιμάζω κάτι σηματάκια nomad ……special

  Θα στα φέρω στη διαβίωση.

 12. Ανδρέας says:

  Μπραβο Γιωργο μου γιατι ζηλευει το pajeraki.

 13. Παναγιώτης says:

  Παιδιά ο Μισκής πήρε πτυσσόμενη καρέκλα….

 14. Ανδρέας says:

  Φιλαρακι παρε μου 2 βελονες πλεξιματος για ενα πουλοβερακι και να σας φτιαξω και απο ενα σεμεδακι.Α και μην ξεχασω NIVEA για να μην σκασουν τα χερακια μας μαλακτικο για τα μαλλια σεσουαρ, φουσκωτο υποστρωμα εχουμε .Κοτσαρω το τροχοσπιτο και φυγαμε για μια ΑΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ!!!!!!

 15. Mike Miskis says:

  Βρε κουτά, την πήρα για να μην κάθομαι στις δικές σας.
  Άρα, για σας την πήρα, να μη στέκεστε όρθιοι που σας έκλεβα την καρέκλα.

  ναι, ναι, μάλιστα…

You must be logged in to post a comment.