Εύβοια crossing…!

Η επόμενη δραστηριότητα προγραμματίζεται για τις 27-29/11 και θα είναι μια απόπειρα για να διασχίσουμε την Εύβοια.

untitled

Η συγκέντρωση της ομάδας, για την Παρασκευή 27.11, θα είναι σε κάποιον ξενώνα που λεπτομέρειες του θα ακολουθήσουν σε σύντομο διάστημα .

Aναχώρηση απο εκεί,  νωρίς το Σάββατο και απόπειρα cross over απο την κεντρική Εύβοια στο Βορειότερο σημείο της, με στάση νυκτερινή καπου εκεί έξω….!

Nomads ξεσκονίστε τον εξοπλισμό σας… και ετοιμαστείται να ανταμώσουμε στο χώρο μας!!!!
Τα λέμε εκεί…!


11 Comments to “Εύβοια crossing…!”:
 1. Παναγιώτης says:

  Go nomads Go!

 2. Ανδρέας says:

  Ιάκωβε από Αθήνα ο ξενώνας πόση ώρα θα είναι γιατί εγώ πολύ πιθανόν να ξεκινήσω Σάββατο πρωί

 3. Iakovos says:

  Το πανδοχείο που θα μας φιλοξενήσει αυτή τη φορά λέγεται “Μουσικό Πανδοχείο” και απο την περιγραφή του ιδιοκτήτη είναι περίπου μιση ώρα απο τη Χαλκίδα και στριβουμε στην Αρτάκη προς την Στενή ( http://www.mousikopandoxeio.gr/ ).

  Η δραστηριότητα θα βασιστεί σε ένα πολυ γενικό σκελετό απο μια παλιά διαδρομή που είχα γράψει πριν απο περίπου 2 χρόνια αλλα θα έχει αρκετές εναλλαγές και η πορεία θα αποφασισθεί το Σάββατο το πρωί για το αν το τοπίο που θα μας συνοδεύσει θα αποτελείται μόνο απο πρασινο και βουνό ή θα βάλουμε και λίγο Αιγαιο-πελαγίτικο φόντο σε αυτό.

  Σε κάθε περίπτωση όμως, ο στόχος είναι να φτάσουμε στον Αγιόκαμπο (Βόρειο σημείο της Εύβοιας απο όπου φεύγει ferry boat για Γλύφα) απο όπου τα φιλαράκια απο το Βορρά θα μπορέσουν να φύγουν πιο εύκολα για Βόρεια.

  Το σημείο της διαβίωσης του Σαββάτου δεν είναι επιλεγμένο και θα καθοριστεί απο το σημείο που θα έχουμε φτάσει στην διάρκεια της ημέρας.

  Ενημερώστε με τηλεφωνικά για τις συμμετοχές σας, για να σας πω και για τις ειδικές τιμές που καταφέραμε απο το πανδοχείο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα. Φυσικά όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα θα είναι για όλους μας για τις περαιτέρω διευθετήσεις.

  Επίσης όσοι είναι ενδιαφερόμενοι για το ferry της κυριακής φροντίστε να δείτε τα αντιστοιχα δρομολόγια για να δούμε και το ευρύτερο πρόγραμμα της ομάδας.

 4. Musashi says:

  O Mour θα είναι εκεί!

 5. Iakovos says:

  Επειδή πρέπει να απαντήσουμε για τα δωμάτια, θα εκτιμούσα μια απάντηση σχετικά με τις προθέσεις σας…!

 6. Ανδρέας says:

  Εγώ Τζακομπινο θα έρθω Σάββατο πρωί.

 7. Dinos says:

  Εγώ Παρασκευή (σχετικά νωρίς, όπως πάντα).

 8. Γιάννης says:

  Δεν ξέρω γιατί “κόλλησε” το αρχικό σχόλιο, οπότε επαναλαμβάνω : Ιάκωβε, με τη Φωτεινή είμαστε μέσα και εμείς, αλλά θα ξεκινήσουμε επίσης Σάββατο πρωί.
  Χάκερ νονέ, εξήγησέ μου τι έκανα λάθος σε παρακαλώ…

 9. Ανδρέας says:

  Προς Θεού Πακη μου δεν έκανες χρυσό μου εσύ κανένα λάθος.
  Το λάθος είναι ότι γεννήθηκες.

 10. Mike Miskis says:

  Φιλαράκια, μάλλον αυτή τη φορά δεν θα είμαι μαζί σας (έχω μιλήσει σχετικά με τον Ιάκωβο).
  Αν τελικά γίνει έτσι, σας εύχομαι να περάσετε αξέχαστα, με ασφάλεια στη δράση και με φοβερές nomadοκουβέντες στη φωτιά της διαβίωσης!!

 11. Νikos says:

  Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι! Σας εύχομαι να περάσετε ωραία και να μας φέρετε ωραίες φωτό και εντυπώσεις. Σας ζηλεύω είναι η αλήθεια, αλλά δεν είναι η εποχή που θα αφήσω τη Μαρίνα μόνη της πίσω, χωρίς τύψεις…
  Νονέ και Πάκη, εσείς που είσατε γνωστοί ανώριμοι, να προσέχετε! Ο Βαγγέλης κι εγώ δεν θα είμαστε εκεί να αλληλοσυμπληρώνουμε τις ανωριμότητές μας!
  Ντινάρα, σαν σοφότερος να μου τους προσέχεις, έτσι?

You must be logged in to post a comment.