Καλημέρα!

Ψάχνοντας τα παλιά μας post, με αφορμή τα γενέθλια του Γιώργου, έπεσα πάνω σε ένα από τον Γενάρη του ’07.

Από εκείνη την εποχή μας χωρίζουν πια σχεδόν 7 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων οι ζωές όλων μας άλλαξαν, με διαφορετικούς για τον καθένα τρόπους.

Όπως είναι λοιπόν φυσικό, νιώθω ότι από τότε που εκφραζόμασταν  σ’ αυτό το ποστάκι, έχουμε κάνει πολύ δρόμο. Αλλά επίσης νιώθω ότι ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά είναι πολύ περισσότερος και ακόμα πιο  συναρπαστικός. Δύο πράγματα δεν έχουν αλλάξει καθόλου για ‘μένα: η αγάπη μου για ορισμένους ανθρώπους με τους οποίους τελικά μεγαλώνουμε μαζί (το σημαντικότερο ταξίδι) και η ακλόνητη πεποίθηση ότι στο έργο της ζωής του καθενός, στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται κυρίως ο ίδιος. Εντάξει, παλιά θα έλεγα “μόνο ο ίδιος”, τώρα λέω “κυρίως”  😎

Η στροφή γλιστράει φιλαράκια αλλά μην το φοβηθείτε. Γκάζι, χέρια, και το βλέμμα στο τέλος της επόμενης ευθείας.

Χρόνια σου πολλά ρε Γιώργο, να σε χαιρόμαστε!!!

Mike Miskis

 

 


3 Comments to “Καλημέρα!”:
 1. Παναγιώτης says:

  Εύχομαι πολύχρονος!

 2. Iakovos says:

  Να τα εκατοστήσεις George… Ότι καλύτερο εύχομαι μαζί με πολλά περιπετειώδη χλμ!!!

 3. Q says:

  Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Οι στιγμές της Σλοβενίας μένουν χαραγμένες βαθιά, όπως και ΌΛΕΣ οι εικόνες και εμπειρίες από τα τα ταξίδια και τις δραστηριότητες. Είναι ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ και δεν μπορεί να μας τις πάρει κανένας. Ούτε μπορεί να τις φορολογήσει, ούτε να βάλει έκτακτη εισφορά. Είναι μία πνευματική περιουσία, που αισθάνομαι πλούσιος και δεν υπόκειται σε τεκμήριο….
  Φιλαράκια μας έχετε λείψει πολύ!Ανυπομονούμε να σας δούμε και λυπόμαστε πολύ που δεν θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε στην δραστηριότητα στο Βέρμιο. Εάν τα καταφέρω ίσως να έρθω στον ξενώνα για ένα καφέ! Από τη μία το νέο σπίτι που σκοπεύουμε να μετακομίσουμε μας βγήκε ‘κελεπούρι’ (θυμάστε την ταινία με τον Τom Hanks?) Από την άλλη ο τραυματισμός στο χέρι, δεν μας επιτρέπουν να συμμετέχουμε όπως θα θέλαμε.
  Ελπίζω να τελειώσουμε γρήγορα από τα θέματα που μας απασχολούν και να σας δούμε στο φυσικό μας χώρο!!!

You must be logged in to post a comment.