Καλό Πάσχα σε όλους!

Ανατρέχοντας για λίγο στην ιστορία της ομάδας, μου ήρθε η διάθεση να ευχηθώ φέτος “Καλό Πάσχα” αναδημοσιεύοντας δύο παλιότερες στιγμές από το site μας.

Η πρώτη είναι από το αξέχαστο Πάσχα του 2004 στην Κερκίνη. Tότε η ομάδα δεν είχε ακόμα ιστορία, ούτε ξέραμε τι είδους ιστορία θα γράψει.
Είχε όμως αυτό που της έδωσε αργότερα την ιστορία της: Πάθος, αγάπη, ανθρώπους με παρελθόν, με μέλλον… και με λίγη τρέλα.

Μουρατίδης & M151:

Η δεύτερη είναι από το Πάσχα του 2009.
Ο Πάνος έδινε μάχη για τη ζωή του στο ΚΑΤ και ο καθένας μας βίωνε το Πάσχα όπως του υπαγόρευε η ζωή του και η συνείδηση του.
Μας περίμεναν τρία χρόνια απίστευτης οικονομικής και κοινωνικής ανηφόρας. Εγώ και η Άννα θα βλέπαμε την Τάτη να μεγαλώνει. Ο Πάνος θα έβλεπε τη μάχη του να κερδίζεται. Θα ζούσαμε νίκες και ήττες, ταξίδια, δραστηριότητες, ζυμώσεις, χωρισμούς και αλλαγές. Τότε όμως δεν ξέραμε τίποτα από όλα αυτά.

Το post μας θυμίζει το αξεπέραστο ποιήμα του Κ. Βάρναλη “οι πόνοι της Παναγιάς”

Πάσχα 2012. Είμαστε ακόμα ζωντανοί και είμαστε ακόμα στη σκηνή.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
Mike Miskis


20 Comments to “Καλό Πάσχα σε όλους!”:
 1. Παναγιώτης says:

  Χρόνια Πολλά και Χαρούμενα σε όλους!

 2. Γιάννης says:

  Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους και από εμάς!

  Επιτρέψτε μου να γράψω κάτι άσχετο με το post, αλλά σημαντικό. Όπως όλοι ξέρετε, στις 28 Ιουλίου παντρευόμαστε με τη Μαριέττα στην Πάτμο. Κάποια στιγμή θα λάβετε όλοι (έντυπο και ηλετρονικό, αμφότερα made by Dinaras) προσκλητήριο, αλλά επειδή ο καιρός περνάει και μέχρι τότε μπορεί να είναι ήδη αργά, όσοι έχετε σκοπό να έρθετε και ενδεχομένως να το συνδυάσετε και με διακοπές στο νησί, φροντίστε από τώρα τόσο για τα εισιτήρια όσο και για τη διαμονή, διότι η Πάτμος είναι μικρό νησί με περιορισμένη διαθεσιμότητα, ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο.

 3. bill says:

  Καλό Πασχα και καλή Ανάσταση κι από μας παιδιά!

 4. Νikos says:

  Παρόλο που δεν είμαι μεγάλος φίλος της εκκλησίας (και γενικότερα κανενός κινήματος δογματικού και ατεκμηρίωτου φανατισμού), σας εύχομαι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.
  Δυνατό το ποίημα Mike. Πολύ δυνατό, με πολύ επίκαιρες προεκτάσεις…
  Σαφώς και είμαστε ακόμα ζωντανοί. Και στη Σκηνή. Μία χούφτα εγκληματίες και προδότες, πέρα από το να μας κ****** τ’ α******, τίποτα άλλο δε μπορούν να κάνουν. Είτε με -30 είτε με +60, είτε στην Ελλάδα, είτε αλλού, έχοντας την υγειά μας, εμείς θα υπάρχουμε με όρεξη για δουλειά, αξιοπρέπεια, καλή μνήμη και γυαλισμένες κάννες (για παν ενδεχόμενο, δεν ξέρεις ποιόν συναντάς…).
  Μαριέττα και Πάκη, πλέον ζω με χρονικό ορίζοντα το αύριο. Αν μπορούμε να έρθουμε δε θα κωλώσουμε ούτε στη μεταφορά ούτε στη διαμονή. Κάπως θα έρθουμε. Θα είμαστε μαζί σας όρθιοι, καθιστοί, από κοντά (ελπίζω), ή και από μακρυά (αν δε γίνεται αλλιώς), και αυτό μας φτάνει για να χαρούμε όλοι μαζί τη χαρά και την ευτυχία σας.

 5. Q says:

  Καλό Πάσχα σε όλους!!!!! Ελπίζω στο (σύντομο) μέλλον να επαναλάβουμε Πάσχα στην Κερκίνη!!!!

 6. Ανδρέας says:

  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ !!!!

 7. Mike Miskis says:

  Γιάννη, τη διαμονή μας την έχει κανονίσει ο κουμπάρος (πεντάστερα ξενοδοχεία full house κλπ) καθότι είναι μέσα στις υποχρεώσεις του.

  Πέραν αυτού, όλοι θαυμάσαμε το timing της ειδοποιήσης σου. Για λεπτομέρειες, ρώτα την Τατιάνα να σου πει 🙂

 8. Iakovos says:

  Καλό Πάσχα και από εμάς σε όλους εσάς…!

 9. Γιάννης says:

  Ζητώ συγγνώμη για το άσχετο comment αλλά το έγραψα τώρα διότι καθορίστηκαν ήδη τα καλοκαιρινά δρομολόγια και αγχώθηκα. Άλλωστε δεν είναι και τόσο άσχετο, αφού η Πάτμος είναι το νησί της Αποκάλυψης, το δε Πάσχα είναι πραγματικά καταπληκτικό εκεί. Καλό Πάσχα!

 10. Mike Miskis says:

  Καλό Πάσχα.
  Φανταστείτε αύριο να φεύγαμε για Κερκίνη…

 11. Dinos says:

  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ – ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ – ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

 12. stelios says:

  Καλό Πάσχα και από εμάς! Άντε και του χρόνου να είμαστε καλύτερα να πάμε Κερκίνη!
  Για να θυμηθούμε μερικοί (Δημήτρη, Ανδρέα, Μιχάλη) από που ξεκινήσαμε, ρίξτε μια ματιά σε αυτό…
  http://www.off-road.gr/article262.html

 13. Κωστής says:

  Καλό Πάσχα καλά μας φιλαράκια!!!!!!!!!
  Κωστής-Ναυσικάκι-Πρασινομουντζουράκι

 14. Ανδρέας says:

  Ραγγουσακο εκτός από τις δυο φωτογραφίες θα κρατήσω αυτό σαν ευχή .

  Η υπόλοιπη ομάδα που θα είναι μαζί σας στη “μέση του πουθενά”, αποτελείται από ομοϊδεάτες και μπορεί μέσα από αυτή την περιπέτεια να κτίσετε φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή.

 15. Mike Miskis says:

  🙂

 16. Χρήστος says:

  Χριστός Ανέστη, καλό πάσχα σε όλους.
  Χρήστος – Τατιάνα

 17. Γιάννης says:

  Χρόνια πολλά σε όλους και πάλι!

  Επανέρχομαι στο θέμα της Πάτμου για να διευκρινίσω ότι όσοι από εσάς σκοπεύετε να έρθετε, για τις 2 διανυκτερεύσεις του γάμου (27-28 Ιουλίου) έχουμε εξασφαλίσει δωμάτια στα παρακάτω ξενοδοχεία:

  http://www.patmoschrishotel.gr

  και

  http://www.hotelhellinispatmos.gr

  Όποιοι επιθυμούν να έρθουν νωρίτερα ή να καθήσουν περισσότερο, καλό θα είναι να κανονίσουν απ’ ευθείας με τα ξενοδοχεία για να βεβαιωθούν ότι θα υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια για τις ημερομηνίες που τους ενδιαφέρουν.

 18. Ανδρέας says:

  Μήπως λέω μήπως ενδιαφέρεται κανένας για εκδρομουλα ?
  Εεεεεεεεεε !!!!!!! ομάδα ?

 19. Γιάννης says:

  Αντρίκο, πρέπει να τονίσεις ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, με ανώτατο όριο τα 10 αυτοκίνητα.

 20. Mike Miskis says:

  Φέτος το paraxes@me είναι αλήθεια, για πολλούς και διάφορους λόγους…

  25-26-27 Μαϊου (2012 :)) διαβίωση στα γνωστά λημέρια της Οίτης. Παρέα στη βραδυνή φωτιά θα έχουμε τις ιστορίες από τον Έβρο και παρέα στη δραστηριότητα έναν-δυό καλεσμένους που θέλουν να γνωρίσουν την ομάδα.

You must be logged in to post a comment.