Για να μην ξεχνιόμαστε! Θυμηθείτε, 2 Ιουλίου 2007, Πάρνηθα, Νεώριο Πόρος, ‘Αγιος Θεοδόσιος Ναυπλίου, Διακοφτό, Δερβενάκι Αιγίου, Κλεισούρα Ηλείας, Αγιά Λάρισας, Κορώνι Λυγουριού, Επίδαυρο, Αργαλαστή Βόλου, Ελλάδα…κάθε μέρα με αφήνεις έκπληκτο!

070827-greece-fires

kdaixdzwtzevrnyzmjzb.jpg

Τα τρομοκρατημένα ζαρκάδια προκειμένου να προστατευτούν μπήκαν στο ποτάμι και φαίνεται να κοιτάζουν προς την πλευρά του φωτογράφου σαν να λένε, “τι κάνατε;”

082807_greece_fire_900px

r155912_563138

crown_fire

Άν ο άνθρωπος έχει σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη τότε προτιμώ να μήν ανήκω σ’αυτό το είδος!

Tags:


6 Comments to “Για να μην ξεχνιόμαστε! Θυμηθείτε, 2 Ιουλίου 2007, Πάρνηθα, Νεώριο Πόρος, ‘Αγιος Θεοδόσιος Ναυπλίου, Διακοφτό, Δερβενάκι Αιγίου, Κλεισούρα Ηλείας, Αγιά Λάρισας, Κορώνι Λυγουριού, Επίδαυρο, Αργαλαστή Βόλου, Ελλάδα…κάθε μέρα με αφήνεις έκπληκτο!”:
 1. Mike Miskis says:

  Δε νομίζω ότι χωράνε λόγια..

 2. Παναγιώτης says:

  Είναι πραγματικά πολύ βαρύ…Πιστεύω ότι φταίει η παρατεταμένη υπερβολική ζέστη. Οι πλειοψηφία των πυρκαγιών προκαλείται από φυσικά αίτια. Πρέπει όμως να δίνεται η ευκαιρία και ο χρόνος στη φύση να επουλώνει τις πληγές της. Η Πεντέλη έχει αρχίσει να πρασινίζει και πάλι…

 3. Mike Miskis says:

  Ναι, οι περισσότερες προκαλούνται από φυσικά αίτια, η φωτιά όμως στην Πάρνηθα ήταν βαλτή, αφού βρήκαν τόσους εμπρηστικούς μηχανισμούς.

 4. Παναγιώτης says:

  Η πληροφόρησή μου προέρχεται μόνο από το internet και διαβάζω μόνο ότι ίσως φταίει μία κολόνα της ΔΕΗ…Ζητώ συγνώμη αν δημιούργησα λανθασμένη εντύπωση με το σχόλιό μου…

 5. Dinos says:

  Στο Πήλιο είδα αυτή την εικόνα (χωρίς τα ζαρκάδια) και σας διαβεβαιώνω ότι είναι πολύ σκληρότερη.
  Η φύση θα πάρει, όπως πάντα, την εκδίκησή της. Και καλά μας κάνει!

 6. Ιάκωβος says:

  Τα ειδα και τα εμαθα μόνο μέσα απο τα μάτια φίλων που με επερναν τηλεφωνο για να με ενημερωσουν, ξεροντας την ευαισθησια μου για αυτα του ειδους τα ζητηματα.

  Πραγματικα εμεινα αφωνος και αναυδος…
  Δεν εχω λόγια να χαρακτηρισω αυτου του ειδους τα γεγονοτα…!!!

  Αλλα απο την αλλη, πραγματικα, δυσκολευομαι να συνειδητοποιησω οτι πραγματικα θα υπηρχε χέρι ανθρώπινο, που θα μπορούσε να κανει κατι τετοιο!!!!

  Humans…. !!!
  Never stop to Amaze you…!!!!

You must be logged in to post a comment.