Πηγές Εύηνου, 11,12,13 / 5ου

Αυτή τη φορά θα έχουμε αρκετές πρεμιέρες, οπότε πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί: Του Q, του Αντρίκου, ε, και το “Φιλαράκι” με καινούργια ημιαξόνια!!. Θα έχουμε και καλεσμένο…

Λοιπόν, νυκτερινή διαδρομή ανεξάρτητα ο καθένας και συνάντηση την Παρασκευή το βράδυ ψηλά στην Οίτη, σε σημείο που θα δοθεί με GPS ή με Road Book. Διανυκτέρευση, και την άλλη μέρα κατευθυνόμαστε ανατολικά προς τις πηγές του Εύηνου, κυρίως εκτός δρόμων. Είναι διαδρομές που δεν έχουμε πατήσει μέχρι τώρα. Τη δεύτερη μέρα διανυκτέρευση στις πηγές και την επομένη επιστροφή με αρκετό ποτάμι.

Μόλις με το καλό γυρίσουμε από το Έβρος Trophy θα κανονιστούν όλες οι λεπτομέρειες, αλλά λόγω του ότι θα έχουμε δύο νύκτες διαβίωση καλό είναι όποιος συμμετέχει να το προγραμματίσει με άνεση χρόνου. Η εποχή είναι τέλεια για διαβίωση…

Βαθμός δυσκολίας… θα δείξει, σίγουρα όμως κατάλληλος για όλα τα οχήματα της ομάδας, μέχρι εκεί. Έτσι κι’αλλίως χρειαζόμαστε λίγα οχήματα και πολλά χέρια, οπότε παίζουν και θέσεις συνοδηγού για όσους δεν θέλουν να γδάρουν κάποιο πράσινο Nissan, άρα Στέλιο….

DontPanic_1024.jpg

Νεότερα σύντομα…
Mike Miskis


12 Comments to “Πηγές Εύηνου, 11,12,13 / 5ου”:
 1. Παναγιώτης says:

  …”όλα σπάνε!”…

 2. Mike Miskis says:

  Όλα?… όλα…

 3. Γιώργος says:

  ΗμιαξόνιΑ????? ή ημιαξόνιΟ??????

 4. Παναγιώτης says:

  …O…

 5. Γιώργος says:

  Mike, μιας και μας έβαλες στην πρίζα, πόσα χλμ off-road υπολογίζεις? Θα πρέπειι να έχουμε έξτρα καύσιμα, ή θα βρούμε ανεφοδιασμό στο δρόμο?

 6. Mike Miskis says:

  Γιώργο, αν φουλάρουμε Παρασκευή βράδυ πριν πιάσουμε χώμα θα είμαστε Ο.Κ.

 7. Mike Miskis says:

  Λοιπόν, μπορούμε σιγά-σιγά να δούμε ποια οχήματα θα πάρουμε στη δραστηριότητα.
  Στόχος είναι τα 2 με 3 άτομα σε κάθε όχημα, ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα οχήματα.
  Αν χρειαστεί μπορώ να μην πάρω το Jeep (δεν με πειράζει) ή μπορώ να το πάρω και να πάρω και συνοδηγό όποιον χρειαστεί.
  Το ξέρω ότι όλοι θα θέλουν να οδηγήσουν μετά από τόση αποχή… περιμένω ιδέες.

  Γιώργο, γι’αυτό που λέγαμε χθες πήρα σήμερα μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία (πολύ όμως…) θα την τσεκάρω και θα τα πούμε. Κανόνισε το Q-mobile να είναι έτοιμο, πρέπει να δοκιμαστεί και εν όψει καλοκαιρινού ταξιδιού…

 8. Παναγιώτης says:

  Εγώ θα το πάρω…

 9. Γιώργος says:

  Το Q-mobile δυστυχώς δεν θα είναι έτοιμο σε αυτή την δραστηρίοτητα.
  Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά, που αναγκαστικά δεν θα έχω το KΙΑ .
  Θα το δοκιμάσουμε σίγουρα στην επόμενη δραστηριότητα, αλλά ελπίζω και αρκετές φορές στη Θεσσαλονίκη μέχρι το καλοκαιρινό ταξίδι.
  Θα μιλήσω με τον Musashi για να έρθουμε μαζί.
  Λόγω ότι δεν θα είναι τελικά έτοιμο το KIA αναγκάστηκα και ανέτρεψα τελείως το ταξίδι μου στη Γερμανία (αεροπορικά εισιτήρια, ενοικίαση αυτοκινήτου κλπ).
  Anyway, ελπίζω να περάσουμε καλά.

 10. Musashi says:

  …..το γεφύρι της ΚΙΑρτας……!

 11. Γιώργος says:

  Παίζεις με τον πόνο μου. Το μόνο που μένει τώρα είναι να μου ρίξεις και μια κλοτσιά ………………..

 12. Mike Miskis says:

  ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ:

  Κινούμενοι από το σημείο “Καταβόθρες”, στα οροπέδια της Οίτης, προς “Βρύσες Καλογήρου”, θα συναντήσετε πάνω στον κεντρικό χωματόδρομο σημάδι (ανακλαστική κορδέλα ή κρυσταλικό φως). Φτάνοντας δίπλα στο σημάδι ψάχνετε γύρω-γύρω να βρείτε το επόμενο, και κατευθύνεστε προς αυτό (τα σημάδια θα είναι ορατά, το καθένα από το προηγούμενο). Επαναλαμβάνετε το ίδιο σε όλη τη διαδρομή μέχρι το σημείο της διαβίωσης. Τα λέμε πάνω!!

You must be logged in to post a comment.