Το φλουρί

Plastira Lake NOMAD-23

Άγραφα, 05 Ιανουαρίου 2014. Βράδυ γύρω από το τζάκι, με την κούραση της ημέρας να βαραίνει τα βλέφαρα μας και την χαλάρωση της φωτιάς και της ζέστης να μπερδεύει τις κουβέντες.

Εκεί που μιλάγαμε για την σημερινή τεράστια βόλτα στα βουνά των Αγράφων, εκεί άκουγες τον Γιώργο να μας λέει για τότε που χάθηκαν στη Συρία με την Κέλυ, και μετά η κουβέντα έφευγε στην επόμενη συνάντηση και πάλι έφευγε αλλού…

Plastira Lake NOMAD-2

Plastira Lake NOMAD-1

Plastira Lake NOMAD-24

Η βασιλόπιτα made in Serres άρχισε να κόβεται. “Του Ιάκωβου, της Καρολίνας, του Ντίνου, της Μυρτώς…”. Στο τελευταίο κομμάτι, αυτό των Nomads, το μαχαίρι σταμάτησε σε κάτι μεταλικό. Το φλουρί φέτος έπεσε σε όλους.

Plastira Lake NOMAD-33

Plastira Lake NOMAD-10

Plastira Lake NOMAD-13

Plastira Lake NOMAD-20

Plastira Lake NOMAD-17

Plastira Lake NOMAD-16

Plastira Lake NOMAD-14

Plastira Lake NOMAD-28

Plastira Lake NOMAD-32

Plastira Lake NOMAD-31

Plastira Lake NOMAD-30

Plastira Lake NOMAD-29

Plastira Lake NOMAD-21

Plastira Lake NOMAD-8

Plastira Lake NOMAD-7

Plastira Lake NOMAD-10

Plastira Lake NOMAD-9

Plastira Lake NOMAD-11

Plastira Lake NOMAD-12

Plastira Lake NOMAD-27

Καλή Χρονιά λοιπόν Nomads. Φέτος τον Σεπτέμβριο κλείνουμε 10 χρόνια. Ο γραπτός λόγος είναι αδύνατο να χωρέσει τα όσα μας έδωσε αυτή η δεκαετία. Είναι μια περιουσία που κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει, αφού δεν αποτιμάται σε κανένα νόμισμα. Looking better than ever και έμπειροι πλέον, κλείνουμε την 1η και μπαίνουμε στην 2η δεκαετία της ομάδας.

05 Ιανουαρίου του 2024, που θα κόβουμε την πίτα? 🙂 🙂

Mike


10 Comments to “Το φλουρί”:
 1. Musashi says:

  Ήταν μια συνάντηση με περίσσεια θαλπωρή! Η Θεά της λίμνης πάντα μας προσφέρει τις καλύτερες εικόνες! Πάμε για μια δεκαετία ακόμη!! Καλή Χρονιά σε όλους τους Νομάδες.

 2. Παναγιώτης says:

  Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους.

 3. Mike Miskis says:

  Οι 3 μέρες πέρασαν σαν μία… κλαψ… λυγμ… σνιφ…

 4. Dinos says:

  Καλή Χρονιά για όλους!
  Εύχομαι το 2024 να είμαστε όλοι μαζί:
  Ο Ιάκωβος η Καρολίνα με τα παιδιά, η Τάτη με τον καλό της, ο Q με την Κέλλυ τα παιδιά και τα σκυλιά, ο Μουρ με το “μωρό” και το σκυλί, εγώ με τον εγγονό και ο Παναγιώτης…
  Το γεφυράκι γιατί δεν το θυμάμαι;

 5. Mike Miskis says:

  Ντινάρα μας έφτιαξες…

 6. Iakovos says:

  Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια Νομαδοσυντροφικά, χρόνια με υγεία και χαρές…!!!

  Ο Ντινάρας μας έχει συνηθίσει στο να μας “στέλνει” εκτός των άλλων, και με το μοναδικό του πνεύμα και το νομαδικό του βλέμμα περί των καταστάσεων. Πραγματικά ευχή μου είναι η πρόβλεψη του να βγεί αληθινή και το 2024 να μας βρεί με την σύνθεση αυτή, πάλι εκεί έξω να γιορτάζουμε την δεύτερη δεκαετία μας!!!

  Η ομάδα αυτή αποτελείται μόνο απο υπέροχους και ιδιαίτερους ανθρώπους, και είναι χαρά μας να αποτελούμε μέρος της!
  Dinara, Παναγιώτη… μας λείψατε!!!

  Καλή χρονιά Νομάδες!!!
  JK

  (H Καρολίνα ζητάει και άλλες photos!)

 7. Mike Miskis says:

  Μεταφέρω εδώ το σχόλιο του Ηλία από το f/b , για όσους δεν έχουν ακόμα πρόσβαση εκεί:

  “Πριν απο 10 χρόνια ξεκίνησα να διαβάζω… πριν απο 5 χρόνια γνώρισα μερικούς πριν απο 3 χρόνια γίναμε φίλοι κ πριν απο 1 χρόνο είχα την τιμή να κάθομαι στο κάθισμα του συνοδηγού στο θρυλικό τερατάκι… Εύχομαι στην 2η δεκαετία των Nomad ομορφότερες στιγμές… Χρόνια πολλά nomad’s”

  Ευχαριστούμε Ηλία, ελπίζουμε στην επόμενη δραστηριότητα να είμαστε μαζί!

 8. Iakovos says:

  Φιλαράκι.. το σχόλιο σου, απλό και μεστό!
  Τα είπες όλα και με ακρίβεια!

 9. Q says:

  Η επιστροφή από τις δραστηριότητες κρύβει πάντα την ανώμαλη προσγείωση στην πεζή καθημερινότητα, όπου τα τέρατα παραμονεύουν. Έτσι και εμείς, επιστρέψαμε κατ’ευθείαν στη δουλειά την Δευτέρα των Θεοφανείων και σε συνδυασμό με ταξίδι στη Γερμανία, δεν επέτρεψαν να γράψουμε εντυπώσεις, στην πρώτη μας δραστηριότητα μετά από σχεδόν 4 χρόνια!!!!!
  Φιλαράκια, χαρήκαμε πολύ που τα είπαμε ξανά, στον φυσικό μας χώρο, στο βουνό. Ο ξενώνας παρά τα προβλήματά του, είχε πολύ ωραίο χώρο καθιστικού, με τζάκι που του δώσαμε και κατάλαβε! Για εμάς αυτή η δραστηριότητα είχε και ένα χαρακτήρα crash test. Ήταν η πρώτη δραστηριότητα που είχαμε και τα δύο σκυλιά μαζί μας. Ελπίζουμε να μην δημιούργησε πρόβλημα στην παρέα. Εμείς πάντως το ευχαριστηθήκαμε. Στην εποχή της κρίσης ανυπομονούμε για την επόμενη δραστηριότητα.

You must be logged in to post a comment.