21-22-23/3ου

Η πρώτη γερή γνωριμία του sas-pajero της ομάδας με το πλήρωμα του (pilot Ανδρέας, copilot Νίκος) θα γίνει το ερχόμενο τριήμερο, στα πλαίσια μιας “μαζεμένης” δρατηριότητας με 4 οχήματα maximum. Ευγενική χορηγία της διαμονής από τον Ιάκωβο στο γνωστό πλέον μέρος, διαδρομές στην περιοχή ατελείωτες, και το πλάνο είναι να δοκιμάσουν τις περισσότερες όλοι, και τις δυσκολότερες μόνο το προπονούμενο πλήρωμα, με την βοήθεια και την ασφάλεια της ομάδας.
Το ερχόμενο διήμερο είναι για άλλους κανονικό Σ/Κ και για άλλους 4ήμερο λόγω 25ης, έτσι έχουμε αρχή δραστηριότητας την Παρασκευή το βράδυ και τέλος ανοιχτό, ανάλογα με τον χρόνο του καθενός.

Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί, χωρίς όχημα ίσως, για να “είμαι” μαζί με τους Ανδρέα – Νίκο. Θέλω πάρα πολύ να είμαι, τόσο για την προπόνηση, όσο και για τις στιγμές της χαλάρωσης μετά, που τόσο μας έχουν λείψει. Το αν θα τα καταφέρω εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες, η δραστηριότητα και η προπόνηση πάντως θα γίνει έτσι κι’αλλιώς. Ο Πάνος αναλαμβάνει τα περαιτέρω.

Mike Miskis


2 Comments to “21-22-23/3ου”:
  1. dimitris says:

    Θέλω και εγώ να είμαι μαζί. Λογικά το wrangler θα είναι έτοιμο .
    Για συνοδηγό ψάχνω .

  2. Mike Miskis says:

    Μήτσο, μέχρι στιγμής έχουμε 4 οχήματα μαζί με το δικό σου, και 5 συνοδηγούς μαζί με μένα, οπότε όλα Ο.Κ.

You must be logged in to post a comment.