Πάπιγκο 27-30 Οκτ.

Ένα καταπληκτικό τριήμερο με ήλιο, νέες δραστηριότητες και πολύ ομαδικό πνεύμα! Φανταστικές εικόνες και χρώματα της φύσης. Διαδρομές στον Σαραντάπορο, στίς πηγές του Αώου και πορεία στην Δρακόλιμνη (11 ώρες περπάτημα).

Η παρέα μεγαλώνει με τον Βλάση και την Αλεξάνδρα (Νικόλα + Τατιάνα). Καλώς ήρθατε και επίσημα και ελπίζω να ερωτευτείτε και σεις αυτή την παρέα!!

Η τεχνολογία έχει όρια, η Φύση όχι!!!


9 Comments to “Πάπιγκο 27-30 Οκτ.”:
 1. Παναγιώτης says:

  Καταπληκτική εξόρμηση. Πανέμορφη φνινοπωρινή φύση με όλους τους τόνους του πορτοκαλί και του κίτρινου, αναζωογονητικό περπάτημα στην επιβλητική και μεγαλειώδη Τύμφη, αρκετή λάσπη και παιχνίδι (δεν νομίζω να έχει κάποιος εκ των οδηγών παράπονο) και βέβαια πάνω και πρώτα απ’ όλα η nomadοπαρέα. Καιρός να οργανωθεί η επόμενη εξόρμηση…..

  Υ.Γ.
  mike mour λέω, αν δεν έχεις αντίρρηση, για να μείνουν όλα τα σχόλια συγκεντρωμένα να προσθέσω τις φωτογραφίες από το περπάτημα στο δικό σου post. Let me know! (η πρώτη φωτογραφία του β-λ-α-μ-μ-έ-ν-ο-υ είναι όλα τα λεφτά!).

 2. mmourat says:

  Ότι ήθελα να σου το πώ Πάνο.

 3. vlassis says:

  Καλως σας βρηκαμε και επισημως.
  Οσον αφορα τα συναισθηματα μας (εννοω και των τεσσαρων) για την παρεα νομιζω οτι ειναι φανερα.

  Η εκδρομη ηταν καταπληκτικη “comme d’ abitude” (μου εχει μεινει απο το Action 4×4) με την υπεροχη φθινοπωρινη φυση, την σκια των βραχων της Αστρακας αλλα πανω απ’ολα την διαθεση ολης της παρεας.

  Ξεχωριστη εμπειρια η “ιχνηλασια” του Σαββατου και το λασπολουτρο της Κυριακης.

 4. bill says:

  Για εμένα που απείχα οδηγικά στην προηγούμενη εκδρομή στο Πήλιο μπορώ να πω ότι ήταν μια εκδρομή με την οποία αναπλήρωσα όλα τα προηγούμενα κενά. Όλες οι μέρες γεμάτες με υπέροχη φύση, πολύ οδήγηση και καταπληκτική παρέα.

 5. Mike Miskis says:

  Τα προηγούμενα σχόλια με καλύπτουν απόλυτα, μόνο που θα ήθελα η δραστηριότητα να είχε κρατήσει περισσότερο…να είχαμε κάνει περισσότερο offroad…να είχαμε όλοι μαζί ζήσει την ανάβαση στη Δρακόλιμνη (υπέροχη εμπειρία)…και όλοι μαζί την ιχνηλασία στα βουνά της Βάλια Κάλντα (έσκασα που δεν ήμουν).
  Αλλά, όπως πάντα οι μέρες πέρασαν υπερβολικά γρήγορα…
  Ραντεβού στη Γκιώνα, γύρω από τη φωτιά της διαβίωσης!!!

 6. Dinos says:

  Άργησα μια μέρα, συγνώμη. Η πρώτη παράγραφος του Παναγιώτη με καλύπτει απόλυτα για αυτή την φθινοπωρινή εξόρμηση (δεν θα μπορούσε άλλωστε να ήταν διαφορετικά). Στα συν+++ η ένταξη της οικογένειας Β.Α.Ν.Τ. στην ομάδα. Στα πλην— η απουσία του Patrol που θα έδινε περισσότερο θέαμα.
  Το ζευγαράκι ευχαριστήθηκε πάρα πολύ ειδικά την Κυριακή. Εγώ ευχαριστήθηκα και το Σάββατο…
  Θα μπορούσα να μάθω ποιοι θα πάνε Γκιώνα; έτσι από περιέργεια…

 7. Βίκυ says:

  Εγώ Ντινάκο μου από τώρα περιμένω την περιπέτεια της Γκιώνας. Άλλωστε σήμερα στη δουλειά μου η ανάμνηση της Δρακόλιμνης έδρασε ως το καλύτερο ηρεμιστικό. Οπότε η δόση πρέπει να επαναλαμβάνεται ανά τακτά διαστήματα και να λέγεται Γκιώνα , Οίτη και πάει λέγοντας…

 8. Παναγιώτης says:

  63 φωτογραφίες σε ένα post. Μάλλον το παρακάναμε. Οι φίλοι μας με τις dial-up συνδέσεις θα μαρτυρήσουν. Προσωρινά θα αφήσω στην πρώτη σελίδα μόνο το post από την εκδρομή για να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση. Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στο αρχείο. Σαν μόνιμη λύση θα μεταφέρω (σύντομα) τις περισσότερες φωτογραφίες στις “εικόνες μας”.

 9. Musashi says:

  Βλάση, θέλω σχόλια για τα δύο βιβλία που σου δώσαμε. Επίσης συζητήστε με τον Mike το θέμα της εργασίας που θα κάνετε εσύ και η Αλεξάνδρα το επόμενο χρονικό διάστημα και θα μπούν στο Site. Ένα θέμα που μπορεί να είναι καί τεχνικής φύσης και ταξιδιωτικό, π.χ.
  Πρόγραμματισμός του ταξιδιού στην Libya,
  διαδρομές και διελεύσεις από άλλες χώρες,
  συνοριακές διαδικασίες για αυτοκίνητα και ανθρώπους,
  κλίμα ανα εποχή,
  προετοιμασία αυτοκινήτων
  προετοιμασία υλικών και εφοδίων
  cost estimation κλπ.
  Libya

  Καλή επιτυχία
  Υ.Γ.(Ότι χρειστείς από υλικό, η ομάδα είναι στην διάθεσή σου :-))

You must be logged in to post a comment.