Τί έγινε με το άρθρο για την Τρανσυλβανία;

…..Θα το δούμε σύντομα;

(και η Καππαδοκία; τι έγινε η Καππαδοκία;)
(και το άρθρο για την Libýa;)


3 Comments to “Τί έγινε με το άρθρο για την Τρανσυλβανία;”:
 1. Mike Miskis says:

  Θέματα για συζήτηση, Παρασκευή βράδυ. Έχω ζητήσει από όσους πήραν μέρος στο ταξίδι Transylvania να στείλουν στον Πάνο λίγες γραμμές με σχόλια, ή κάποιο highlight που τους έμεινε.

 2. Παναγιώτης says:

  1. Περί Τρανσυλβανίας: Έχει δημιουργηθεί στα “Άρθρα κείμενα” η σελίδα “Τρανσυλβανία ’06” η οποία προς το παρόν περιλαμβάνει link προς τα σχετικά μηνύματα στα news και link προς το χάρτη της περιοχής. Το επόμενο βήμα είναι οι φωτογραφίες που θα ανέβουν σύντομα (ήδη έχουν επιλεγεί 300 περίπου και έχουν χωριστεί σε κατηγορίες και μένει να επεξεργαστούν και να γραφτεί το script για τη σελίδα τους). Το κείμενο θ’ αργήσει. Περιμένω επίσης απ’ όλους τους ταξιδιώτες τις εντυπώσεις τους (βλέπε προηγούμενο comment).
  2. Περί Καππαδοκίας: Το κείμενο είναι έτοιμο, μένει η διαλογή και επεξεργασία των φωτογραφιών (προχωράει αργά αλλά σταθερά). Θα ήθελα να τελειώσω με τις φωτογραφίες της Τρανσυλβανίας πρώτα.
  3. Περί Λιβύης: ????????
  Γενικά παρακαλώ λίγη υπομονή γιατί δεν προλαβαίνω!

 3. Παναγιώτης says:

  Καλημέρα σας.
  Ξέχασα να γράψω χθες ότι έχουμε παραμελήσει τις “Εικόνες μας”. Έβαλα λοιπόν μερικές φωτό από την εκδρομή Νεραϊδοχώρι-Αχελλώος του Ιουνίου και έπεται συνέχεια.

You must be logged in to post a comment.