Διαβίωση εκεί έξω…

Οίτη – Nomads και διαβίωση τρεις λέξεις συνώνυμες με την απόδραση από την καθημερινότητα και χαρακτηριστικές για να δηλώσουν την ένταση που περιλαμβάνει μια δραστηριότητα της ομάδας.
Ένα τριήμερο που τα είχε λίγο πολύ όλα – αρκετό off road, βουνά, κορυφογραμμές, ποτάμια, νεροφαγώματα, φωτιά, διαβίωση, γέλια ένα καλεσμένο αλλά δυστυχώς έλλειπαν μερικά πολύ αγαπημένα πρόσωπα και αυτό ήταν έντονο.

oith13.JPG

Η συνάντηση την Παρασκευή το απόγευμα στο γνωστό σημείο του βουνού είχε κλιμακωτή ένταση καθώς κατέφθαναν ένα ένα τα μέλη της ομάδας και η έναρξη της δραστηριότητας σηματοδοτούνταν.

Η χαλαρωτική φωτιά της Παρασκευής μας γέμισε ενέργεια και δύναμη αφού κατάφερε να μας αποσπάσει τελείως από τις συνθήκες της πόλης και του προηγούμενου ταξιδιού και μας μετέφερε ψυχή και σώμα εκεί έξω…

Το Σάββατο ξεκίνησε νωρίς και η πορεία χαράκτηκε αρχικά και χονδρικά στο χάρτη και οι μηχανές άναψαν.
Τελικά μετά απο αρκετές ώρες και από μερικές οριακές καταστάσεις, το βουνό μας αντάμειψε και καταφέραμε να ενώσουμε το κομμάτι που είχαμε βγει, με τον κεντρικό επαρχιακό δρόμο παρόλο που τα σημάδια που είχαμε μέχρι τότε, ήταν αντιφατικά και μάλλον αρνητικά.
Το τελείωμα της διαδρομής μας έφερε κοντά στο Παναγιώτη, τη Βίκυ και τη Μυρτώ που μας περίμεναν έχοντας προετοιμάσει την κατασκήνωση για να μας υποδεκτούν.

Δυστυχώς είχαμε και μια κακιά στιγμή μόνο, το πρωινό της Κυριακής, που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, χάρη στη ψύχραιμη, γρήγορη και αποτελεσματική συμβολή της Βίκυς.

Μεταξύ των αυτοκινήτων της ομάδας και ο Γιάννης με το προσεγμένο και αρκετά πρωτότυπο-αξιόμαχο Sorento του που ακολούθησε σε όλα τα κομμάτια της δραστηριότητας.
Γιάννη σε ευχαριστούμε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και την συμμετοχή σου στην δραστηριότητα. Ευχόμαστε οι ψιλό-αμυχές στο «δερματάκι» του Sorento να επουλωθούν γρήγορα.

oith14.JPG

oith0002.JPG

oith0010.JPG

oith0009.JPG

oith0008.JPG

oith0007.JPG

oith0006.JPG

oith0004.JPG

oith0003.JPG

oith00051.JPG


11 Comments to “Διαβίωση εκεί έξω…”:
 1. Musashi says:

  κλαψ!!!

 2. Mike Miskis says:

  Για τους απόντες: Μας λείψατε, στη διαδρομή του Σαββάτου (που είναι από τις πολύυυυ ωραίες και θα την ξανακάνουμε), αλλά και στη φωτιά το βράδυ!!

  Για τους παρόντες: Πολύ καλή ομαδική δουλειά στο φαράγγι και στην έξοδο, πραγματική απόλαυση!! Βλάσση, το έχεις μάθει, και φαίνεται. Γενικά, αν σκεφτούμε ότι έλειπαν και μερικοί πολύ βασικοί παίκτες, οι Βλάσσης, Ντίνος και Ιάκωβος δεν το άφησαν να φανεί. Πολύ καλά…

  Για τον καλεσμένο μας: Γιάννη, ελπίζω η μαγεία της Οίτης, όπως τη ζήσαμε στο offroad αλλά και στη διαβίωση έστω και λίγο, να σου μείνει εντονότερα στη μνήμη από την ανάμνηση της καταπόνησης που υπέστη το πολύ προσεγμένο αυτοκίνητό σου. Σ’ευχαριστούμε για την παρέα σου και για την θετική παρουσία σου. Μην ξεχάσεις να μου στείλεις με mail μια ταχυδρομική διεύθυνση, έχουμε κάτι για σένα…

  Για την “κακιά στιγμή”: Μας θύμισε ότι η ασφάλεια μακριά από τον πολιτισμό δεν πρέπει να είναι στο μυαλό μας μόνο στις μάχιμες στιγμές της έντασης, αλλά και στις χαλαρές της ξεκούρασης… Επίσης μας θύμισε ότι η ασφάλεια είναι ομαδικό σπορ, ότι πρέπει να φροντίζουμε και να προφυλάσσουμε ο ένας τον άλλο.

  Για την Βίκυ: Αll the money, μέλος των Nomads!!

 3. Παναγιώτης says:

  Ήτανε πολύ ωραία στο βουνό…

  Υ.Γ. έβαλα και τις φωτό του Βλάσση

 4. Dinos says:

  Πολύ καλό και αναζωοτικό ΠΣΚ. Φυσικά πάντα μας λείπουν οι απόντες. Έκανα και μια ταρζανιά και Τσουκ… πάει το καινούργιο δρύδι. Παρά την απουσία σου Γιώργο οι προμήθειες ήταν υπεραρκετές, να φανταστείς ότι τον καφέ τον έφτιαχνε ο Mike!!!

 5. stelios says:

  Τι είναι το δρύδι; Έχει σχέση με τους Δρυίδες;

 6. Mike Miskis says:

  ο σμιχτοδρύδης…

 7. vlassis says:

  Απόδραση απο την καθημερινοτητα.

  Δεν μπορώ να βρώ καλύτερο τρόπο να περιγράψω την αίσθηση που σου δίνει η φιλοξενία του βουνού.
  Ενά βράδυ μόνο και αφήνεις πίσω οτιδήποτε σε απασχολεί.
  Μοναδική αίσθηση.

  Γιάννη χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε.
  Mike περαστικά.
  Ιάκωβε πολύ καλή δουλειά. Η Ελεάνα μια χαρά το πάει στο οδήγημα. Μήπως να είσαι εσύ συνοδηγός ???? Musashi νομίζω οτι εξελίσσεται σε super spotter no 2 .
  Παναγιώτη κρίμα που δεν σας χαρήκαμε περισσότερο αλλά καλά που ήρθατε γιατί η συνεισφορά της Βίκυς ήταν πολύ σημαντική.
  Ντινάρα όπως πάντα “Ντινάρας”. Το τουτου καταπληκτικό, νομιζω ότι τώρα ολοκληρώθηκε.
  Μυρτώ χαρήκαμε που σε ξαναείδαμε.

  ΥΓ Τα παιδιά σας ευχαριστούν πολύ ,περάσανε καταπληκτικά. Ελεάνα η Τατιάνα ήταν πολύ χαρούμενη με την ‘φίλη της’.

 8. Νίκος says:

  Παιδιά, να προσέχουμε από εδώ και πέρα γιατί κυκλοφορούν ελεύθερες μέσα στα δάση κάτι λυσσασμένες ψησταριές! Θα φέρω ψησταριό- σχοινο την επόμενη φορά να απλώνουμε γύρω από τους καταυλισμούς μας…
  Περαστικά Mike, και πέραν πλάκας, καλό φαρμακείο (πλήρως εξοπλισμένο εννοώ, όχι στην ψυχή!) και φυσικά γνώσεις Α’ Βοηθειών – VIVE VICKY !!!

 9. Mike Miskis says:

  Πως είναι ένα φαρμακείο “καλό στην ψυχή”? Όταν χτυπήσεις κλαίει, και μετά έρχεται και σου κάνει χαρούλες και καραγκιοζιλίκια για να ξεχαστείς?
  Νίκο, δεν παίζεσαι… τις ψησταριές-killer πάντως να τις προσέχεις!!

  Ο Γιάννης μας γράφει σε mail μεταξύ άλλων:
  “…σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και για την ευκαιρία που μου δώσατε να ζήσω έστω και για λίγο ανάμεσά σας. Πέρασα υπέροχα! Ελπίζω να μου ξαναδοθεί αυτή η ευκαιρία!”.
  Έχει στείλει και ωραίες φωτό, μια από το camp θα προσπαθήσω να την ανεβάσω στα comments

 10. Βίκυ says:

  Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Υποχρέωση μου να περιθάλψω τον ΑΡΧΗΓΟ. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

 11. Παναγιώτης says:

  Μία φωτογραφία από τον Γιάννη:

You must be logged in to post a comment.