3 CON, the field…

11 Comments to “3 CON, the field…”:
 1. Mike Miskis says:

  Μπράβο βρε Q, όποτε βρίσκεις ευκαιρία βάζε 1-2 φωτό να παρακολουθούμε κι’εμείς το ταξίδι!

  (μη περιμένεις και πολλά comments γιατί όλοι νομίζω έχουν φύγει διακοπές, αλλά βάζε φωτό όταν μπορείς)

 2. Παναγιώτης says:

  Πόσο μου έχει λείψει το ταξίδι! Η σκέψη μου είναι μαζί σας…καλή Συρία!

 3. Q says:

  Μετά από ένα περιπετειώδες (αλλά Ιράν) πέρασμα των συνόρων Τουρκίας-Συρίας φτάσαμε στο Χαλέπι. Εχτές περιπλανηθήκαμε στα μαγικά σοκάκια της Judheida. Σήμερα χαθήκαμε στους ατελείωτους διαδρόμους του souq εδώ στο Aleppo και είδαμε και το Citadel και το Great mosque. Τα χρώματα και τα αρώματα της Ανατολής ήταν διάχυτα στην ατμόσφαιρα…..

 4. Παναγιώτης says:

  Τέλεια…

 5. Παναγιώτης says:

  Μίλησα με τους ταξιδιώτες χθες το βράδυ. Όλα βαίνουν καλώς. Διανυκτέρευσαν στο Αμάν της Ιορδανίας και σήμερα θα περάσουν στην Αίγυπτο. Καλή συνέχεια παιδιά!

 6. Mike Miskis says:

  Καλή συνέχεια!

 7. Q says:

  Γεια σας φιλαράκια!!! Σας λείψαμε? Εμάς μας έχετε λείψει πολύ και πολύ συχνά συζητάμε τι ωραία που θα ήταν να μοιραζόμαστε μαζί σας όλες αυτές τις εικόνες….
  Ελπίζουμε να χαλαρώνετε τα κορμιά σας σε κάποια πανέμορφη παραλία, ή όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμη να το κάνετε σύντομα….
  Εμείς συνεχίσαμε το ταξίδι μας από το Χαλέπι προς την Παλμύρα, μέσα από την έρημο της Συρίας. Το πέρασμα ήταν περιπετειώδες, με αρκετά χασίματα, πολλές διασταυρώσεις και ανύπαρκτες ταμπέλες. Η συνεννόηση δε με τους ντόπιους απλά ανύπαρκτη! Αφού φτάσαμε στην Παλμύρα, είδαμε τα ερείπια και μετά φύγαμε για Ιορδανία. Απίστευτο διπλό πέρασμα συνόρων, με εικόνες απείρου κάλλους, αλλά μάλλον αρχίζουμε να συνηθίζουμε. Επόμενος σταθμός η όαση Azraq, όπου εκεί συναντήσαμε τον Dr Darwish, ο οποίος σε άπταιστα ελληνικά μας είπε την ιστορία του, αλλά και την ιστορία της όασης. Μετά φύγαμε για Wadi rum, διασχίζοντας την έρημο της Ιορδανίας, όπου διανυκτερεύσαμε σε ένα κάμπινγκ βεδουίνων. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στην Άκαμπα όπου χαλαρώσαμε για ένα βράδυ στο Intercontinental και ετοιμαζόμαστε να φύγουμε για το Σινά! Ελπίζουμε το βράδυ να κοιμηθούμε στην Αίγυπτο…..

 8. Q says:

  Ξεκινάμε το δρόμο της επιστροφής από Άκαμπα. Θα κάνουμε κάποιες μικρές στάσεις να δούμε την Πέτρα, τη νεκρά θάλασσα τη madaba και τη jerasha. Σκοπεύουμε να περάσουμε την Συρία και την Τουρκία χωρίς στάση παρά μόνο για ύπνο. Τα λέμε πάλι από Ελλάδα…

 9. Q says:

  Επιστρέψαμε!!!! Είμαστε πλέον στις Σέρρες. Γυρίσαμε υγιείς και ασφαλείς. Ήταν ένα φοβερό, βιωματικό, ταξίδι ζωής. Άπειρες εικόνες που ίσως μόνο με βίντεο απεικονίζονται….
  Είδαμε τα τρία πρόσωπα της Τουρκίας, την παρακμή (που θύμιζε Ιράν) της Συρίας αλλά και την αποκάλυψη του ταξιδιού την Ιορδανία. Πήγαμε στην Αίγυπτο αλλά δυστυχως για γραφειοκρατικούς λόγους δεν μπήκαμε στο Σινά.
  Συνολικά χλμ 7200 και μέση κατανάλωση 12,4 λιτρα. Το G αποδείχτηκε αντάξιο των προσδοκιών μας. Περίσσότερα, καθώς και φωτο (ότι μπορέσαμε να τραβήξουμε) μόλις ηρεμήσουμε….

 10. Παναγιώτης says:

  Καλώς ήρθατε! Περιμένουμε τις διηγήσεις σας με ανυπομονησία!

 11. Mike Miskis says:

  Αφού είστε καλά και επιστρέψατε χωρίς προβλήματα, οι διηγήσεις μπορούν να περιμένουν. Μη το παρακάνετε όμως με την αναμονή. Έχουμε μεγάλη ανυπομονησία να ακούσουμε και να δούμε φωτό!!!

  Υ.Γ.Γιατί δε μπήκατε Σινά?

You must be logged in to post a comment.