Εισαγωγή στο ταξίδι

Μετά από καιρό καταφέραμε να βρούμε δίκτυο. Περνώντας από Fyrom, Beograd, Slovenia, Croatia, Austria φτάσαμε στην Ιταλία μέσα από τις Δολομιτικές Άλπεις. Σήμερα βρισκόμαστε στην μεσαιωνική πόλη της Mantova κάτω από την Verona απ’όπου και η τελευταία φωτογραφία. Η πρώτη είναι από Ιταλία (Cortina D’ Ampezzi) το καταπληκτικό εστιατόριο Il Corno 1500μ alt όπου φάγαμε ζυμαρικά με μανιτάρια μαζεμένα το πρωί από το δάσος,.Οι διαδρομές τέλειες και η θερμοκρασία έφτασε τους 12 C. Από αυριο αρχίζει η κάθοδος προς Firenze , Roma και βλέπουμε. Υπομονή για περισσότερες φωτογραφίες γιατί ήταν πολύ δύσκολο να βάλουμε αυτές!!!!

DSC_0100.jpg

DSC_0052.jpg

DSC_0259.jpg


7 Comments to “Εισαγωγή στο ταξίδι”:
 1. Mike Miskis says:

  “TRAVEL” is our middle name (offroad, travel and outdoor team)…

  Μόλις δει η Άννα το μήνυμα θα έχουμε θέμα…
  Ζωή, κοίτα να αφομοιώσεις όλες τις προσλαμβάνουσες, όταν γυρίσεις θα πέσει ανάκριση.

  Να περνάτε ΤΕΛΕΙΑ!!!!

 2. Παναγιώτης says:

  Όμορφα!

 3. Γιώργος says:

  Ζηλεύωωω!!!!!!!

 4. bill says:

  Κι εγώ ζηλεύω! Καλά να τα περνάτε!

 5. Musashi says:

  Είμαστε πολύ καλά φτάσαμε στο Assisi κοντά στην Perugia και έχουμε κάνει σήμερα έναν πολύ μεγάλο κύκλο σε αυτές τις καταπληκτικές πόλεις της Umbria με τα καταπληκτικά τοπία, τα φοβερά panini και τα τρομερά cappucini! Μένουμε σε μία αγροτουριστική φάρμα σε ένα μικρό χωριό επάνω στο βουνό που έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις όλους τους κατοίκους (σήμερα γνωρισα τον ταχυδρόμο)! Κάθε βράδυ έχει γιορτή και σήμερα θα έχει παιδικό θέατρο! Πραγματικά θα ήθελα να ήμασταν όλοι μαζί!
  Η συνέχεια σε λίγες μέρες!!

 6. Anna says:

  Κι εγώ θα ήθελα να είμαστε όλοι μαζί σ΄αυτό το φοβερό οδοιπορικό,είναι γνωστό εξάλλου το κόλλημά μου με την Ιταλία….!!! Δεν πειράζει όμως,ταξιδεύουμε μαζί σας νοερά κι … ονειρευόμαστε! Παιδάκια να περνάτε όμορφα,περιμένω να μάθω τον επόμενο σταθμό σας, η Φλωρεντία ίσως…?Και καμιά φωτογραφία ίσως…?
  Baci…..
  Anna

 7. Γιώργος says:

  Any news?????
  Στείλτε και σε μας καμιά φωτο, ένα μήνυμα να …δροσιστεί το μυαλουδάκι μας που κάηκε χωρίς διακοπές.

You must be logged in to post a comment.