Αναχώρηση

Αγαπητοί Nomads,
Λόγω αναχώρησής μου για Βηρυτό για δουλειά, σας χαιρετώ όλους και εύχομαι …να ‘ναι λασπωμένος ο δρόμος για την (όποια) Ιθάκη! Σας φιλώ,
Στέλιος Terranos


5 Comments to “Αναχώρηση”:
 1. Παναγιώτης says:

  Αγαπητέ Στέλιο καλό ταξίδι και καλή διαμονή στη μυθική Βηρυτό αλλά μην μας το παρουσιάζεις τόσο τραγικό λες και δεν θα σε ξαναδούμε ποτέ. Εγώ το βλέπω σαν μια καταπληκτική ευκαιρία για τους nomads να εξορμήσουν στο Λίβανο για επίσκεψη! Και μην ξεχνάς το πόσο κοντά έχουμε έρθει τον τελευταίο καιρό μέσα από αυτήν εδώ τη σελίδα. Φαντάσου τι ωραία μπορεί να γίνει με μερικές Μεσανατολικές φωτογραφίες από τις πρώτες off-road εξορμήσεις σου. Περιμένουμε νέα σου άμεσα!

 2. Musashi says:

  Αγαπητέ Nomad, αν αυτό που πας να κάνεις σου φαίνεται δύσκολο τοτε μάθε ότι μόνο οι δύσκολες αποστολές αξίζουν τον κόπο να πραγματοποιηθούν, γιατί υπάρχει ένας μυστηριώδης δεσμός μεταξύ των άξιων και των δύσκολων.
  Καλό ταξίδι και θα επικοινωνούμε μέσω του site!

  Musashi

 3. Musashi says:

  Μήν τολμήσεις να επιστρέψεις χωρίς να έχεις μάθει διαδρομές εκεί!!!

 4. Mike Miskis says:

  Στελάκο μας, θα επικοινωνούμε μέσα από το site.
  Κανόνισε να βρείς φοβερές διαδρομές, να φτιάξεις τεράστιο χαρέμι ( Όλγα, κι’εγώ σ’αγαπάω!! ), και να είσαι άξιος πρεσβευτής των nomad, όπου και να βρίσκεσαι!!
  Καλή αντάμωση, εδώ ή στο Λίβανο… Πολλές ευχές και φιλιά από την Άννα!!

 5. Bill says:

  Στελάκο καλό ταξίδι κι από μένα! Σου εύχομαι να τα περνάς κι εκεί καλά και να καταφέρεις να ανακαλύψεις και καμιά καλή διαδρομή για το ενδεχόμενο επίσκεψής μας.
  Περιμένουμε νέα σου και φωτογραφίες!

You must be logged in to post a comment.