Ενέργεια…

Απο την πρώτη μέρα της ομάδας, δεν έχει περάσει στιγμή που να μην “τρέχουν” καινούργια project, ταξίδια, σχέδια για πιο μακρινούς προορισμούς, προετοιμασία και συμμετοχές σε αγώνες, βελτιώσεις στον εξοπλισμό, καινούγια οχήματα… Η ενέργεια που πηγάζει από τους Nomads είναι πραγματικά αστείρευτη!!
Στον “υλικό” τομέα, τι να πρωτοπώ? Για την αγορά και το “χτίσιμο” του Musashi, για το Cherokee, που από αρνάκι έγινε… λύκος, για το “Ναυαρχιδάκι” του απίστευτου Ανδρέα?.. Για να μην αδικήσω κανέναν θα χρειαζόντουσαν ολόκληρες σελίδες… Υπάρχει πολλή δουλειά ακόμη, πάντα θα υπάρχει. Σύντομα το κάθε project θα γίνει και ξεχωριστό άρθρο, ώστε η εμπειρία που συσωρεύεται να μπορεί να φανεί χρήσιμη σε όποιον το επιθυμεί.
Η περισσότερη δουλειά γίνεται όμως στους ανθρώπους, τα υλικά είναι απλώς ένας τρόπος έκφρασης.
Η ενέργεια ξαναγυρνάει σε αυτούς που την παράγουν και τους κάνει να προχωρούν, να βελτιώνονται πολυεπίπεδα, να δημιουργούν και να αναθεωρούν δεσμούς, να πλουτίζουν την ζωή τους με ρόλους καινούργιους, και να “δέχονται” νέα πρόσωπα σε νέους ρόλους.
Αυτός είναι ο στόχος, που γίνεται πραγματικότητα κάθε μέρα, όχι μόνο στις στιγμές της απόλαυσης και της έντασης στις δραστηριότητες.
Ο τρόπος ζωής, ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε την κάθε μέρα, είναι που μας κάνει αυτό που είμαστε.
Έτσι οι ιδιαίτερες στιγμές, όπου εμφανίζονται “χαμένες λέξεις και αξίες” , όπως γράφει και η Ελένη , έρχονται φυσικά και αβίαστα, γιατί, μπορεί οι συνθήκες στις δραστηριότητες να είναι μερικές φορές “ιδαίτερες”, αλλά οι ανθρωποι είναι οι ίδιοι, και την άλλη μέρα θα συνεχίσουν την πρόσωπική και επαγγελματική τους πορεία, προσπαθώντας να εφαρμόσουν και εκεί αυτές τις “λέξεις και αξίες”, όσο μπορεί ο καθένας. Αυτό πιστεύω ότι είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα για τους Nomads.

Ξεκινάμε καινούργια project, και νιώθω και πάλι την ανάγκη, μετά από μερικά χρόνια, να μπω στον επόμενο προσωπικό “κύκλο” εξέλιξης. Φυσικά, αυτή τη φορά δεν είμαι μόνος, και η αίσθηση είναι τελείως διαφορετική!!
Είναι νωρίς ακόμη για λεπτομέρειες, αλλά η “πρόκληση” είναι να προσεγγίσουμε τους δύο στόχους (overland travel & extreme offroad), χωριστά, και άρα με λιγότερους συμβιβασμούς..
Νεότερα σύντομα… προς το παρόν ραντεβού την Κυριακή, στην Ελένη και τον Ντίνο.

Be Good!!!
Mike Miskis


You must be logged in to post a comment.