Cherokee Recovery…!!!

Το τσάι απολαυστικό και ζεστό και ο καφές έδινε τονωτικές ενέσεις στα κουρασμένα μέλη της ομάδας, που μόλις έχουν καταφέρει να βγάλουν ένα πανέμορφο κομμάτι της διαδρομής και να συνδέσουν δυο δρόμους μέσα από τη χαράδρα και το ποτάμι, όταν το Cherokee ξεκίνησε για την εξερεύνηση της πεδιάδας που θα ακολουθούσαμε μετά.

Το τοπίο ειδυλλιακό και νεφελώδες ενώ οι κορφές των γύρω βουνών μας περικύκλωναν επιβλητικές και με τα πρώτα «άσπρα» σημάδια να τις ζωγραφίζουν.

Ξαφνικά η ηρεμία του ασυρμάτου «σπάει» από το …

«Αν η ομάδα ακούει…. θα χρειαστούμε βοήθεια»

Το Cherokee είχε πιαστεί στην, καλά καμουφλαρισμένη με πυκνά και ψηλά χόρτα, «παγίδα» της πεδιάδας.

Η ομάδα έσπευσε άμεσα και μετά από κάμποση ώρα το άσωτο Nomad-αυτοκίνητο ήταν και πάλι στις… ρόδες του, αλλά η ταλαιπωρημένη μπάρα τιμονιού είχε σπάσει και το μπροστινό σύστημα ήταν εκτός ελέγχου.

Η απόφαση πάρθηκε γρήγορα και το Cherokaki έπρεπε να μείνει πίσω όταν η ομάδα έπρεπε να προχωρήσει και να επιστρέψει.

Την επόμενη μέρα, ο Νικόλας φρόντισε άμεσα για τα ανταλλακτικά που θα χρειάζονταν και ο Βαγγέλης προθύμως και  χωρίς δεύτερη σκέψη, άφησε τις καθημερινές του υποχρεώσεις για να συνεισφέρει τη πολύτιμη βοήθεια του.

Recovery Unit, το ολοκαίνουριο JK του Μάικ που επιστρατεύτηκε και η ομάδα ξεκίνησε για την ανάκτηση του Cherokee.Το δέσιμο της ομάδας είναι ένα χαρακτηριστικό που μου είχε κάνει εντύπωση από την πρώτη στιγμή που σας γνώρισα.

Αυτό επιβεβαιώνεται σε όλες τις δραστηριότητες της ομάδας και αποδεικνύεται στις λίγες “στιγμές”…!!!

Ελένη, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!


7 Comments to “Cherokee Recovery…!!!”:
 1. Mike Miskis says:

  all – 4 – 1 – and – 1 – 4 – all!!!

  Το χαρήκαμε πάντως πολύ, και όλα πήγαν καλά.
  Λασπώθηκε και το “Ζώο”… Τρόμαξε να ανέβει την ανηφορίτσα που ήταν πριν το λιβάδι με το πληγωμένο XJ. Λίγο η λάσπη, λίγο το βάρος, λίγο τα Α/Τ… Έτσι, για να μη βρίζουμε τα απλά M/T, και για να μη λέμε “δυσκίνητα” τα Cruiser ή το τρίθυρο Patrol και το G!!

  Φανταστική Δευτέρα απόγευμα, τόσο διαφορετική από τις αμέτρητες Δευτέρες που έχουν χαθεί στη καθημερινότητα.

 2. vlassis says:

  Τυχερούληδες!!!!!!
  Ντίνο καλορίζικη η μπάρα.

  Mike αν και το εγκαινίασες από ανάγκη (δήθεν λες και δεν μπορούσατε να πάτε με άλλο αυτοκίνητο), καλές χωμάτινες διαδρομές.

 3. Παναγιώτης says:

  Πολύ όμορφη η κάλυψη Πάμπλο!!! Πήγατε για διάσωση Cherokee και μας αφήσατε πίσω “ν΄αργοπεθαίνουμε”! Τέλος πάντων σας συγχωρώ…

 4. stelios says:

  Mr. administrator, στην αρχή κάτι δεν εμφανίζεται σωστά…

 5. Musashi says:

  Μπράβο στο “Recovery Team”. Πολύ καλή δουλειά. Θα θέλαμε και μείς να είμαστε εκεί αλλά δεν γίνονται όλα όπως θέλουμε! Ξαναπήρατε λίγο από τον αέρα του ΣΚ αλλά με σκοπό αυτή την φορά.

 6. Παναγιώτης says:

  Στέλιο δεν βλέπω κάτι περίεργο…πού ακριβώς λες;

 7. Dinos says:

  Μη σας μπαίνουν ιδέες… και ακυρώσετε την οδική ασφάλεια!

You must be logged in to post a comment.