Πρωτομαγιά – 1st Nomad Girls tuition day

Έχω από καιρό υποσχεθεί στην ομάδα ότι η φετινή άνοιξη θα είναι γεμάτη δραστηριότητες και καινούργια πράγματα.
Φυσικό λοιπόν είναι, αυτή την εποχή που η φύση μας μαγεύει και μας γεμίζει θετική ενέργεια, τα κορίτσια της ομάδας να έχουν τον πρώτο ρόλο.
Έτσι η φετινή Πρωτομαγιά είναι αφιερωμένη στα Nomad Girls.
Στο ψηλότερο σημείο της Οίτης (τον χειμώνα δεν φτάσαμε λόγω χιονιού), σε μία πανέμορφη κοιλάδα με πηγή, θα γίνει το πρώτο “Nomad Girls tuition day” το οποίο θα περιλαμβάνει τα εξής:
Θεωρία για τα βασικά δεδομένα στο off-road (όχημα – έδαφος )
Θεωρία για τις βασικές τεχνικές οδήγησης (γωνίες – low gears)
Οδήγηση σε συγκεκριμένη διαδρομή τριακοσίων περίπου μέτρων, με παρουσία του εκπαιδευτή μέσα στο όχημα, και καθοδήγηση έξω από αυτό, σε κάθε αυτοκίνητο.
Συζήτηση, απορίες και εντυπώσεις μετά τη διαδρομή
Συζήτηση και προτάσεις για την ομάδα και τις δραστηριότητες από τα Nomad Girls.
Στη συνέχεια φαγητό δίπλα στην πηγή, και το απόγευμα αναχώρηση από το βουνό, καφές στην Παύλιανη και επιστροφή.

Στη δραστηριότητα είναι καλεσμένα ΟΛΑ τα κορίτσια της ομάδας. Είναι και μία καλή ευκαιρία για τους υπόλοιπους να θυμηθούμε κάποια βασικά, αλλά το ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι η δραστηριότητα θα είναι αφιερωμένη στα κορίτσια. Πλακίτσα, σχόλια ή απλώς έλειψη υπομονής από τους άντρες δεν είναι αποδεκτά, και όποιος το “ξεχάσει” αυτό θα γυρίσει στην Παύλιανη με τα πόδια (είμαι φυσικά σίγουρος ότι τίποτα τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί…).

Αναχώρηση για το σημείο, το ίδιο πρωί, στις 9:30, από την Παύλιανη. Μπορεί να γίνει και μονοήμερη άνετα, χωρίς διανυκτέρευση. Όποιος θέλει να έρθει νωρίτερα θα μας βρει εκεί, αφού το Mad Cup τελειώνει στην Παύλιανη το προηγούμενο απόγευμα.
Καλό είναι να μη χαθεί η αρχή, για όσες φυσικά μπορούν να παραστούν, αλλά μην αγχωθείτε, θα ακολουθήσουν και άλλα tuition days, με θεωρία και πρακτική, χρήση εξοπλισμού και υλικών, και αν η ύλη εξελιχθεί καλά, προς το τέλος του χρόνου θα έχουμε και advanced driving.

Mike Miskis


You must be logged in to post a comment.