….και πάλι αξιόμαχο

Το Cruiser πραγματικά το χρειαζόταν αυτό το ταξίδι συντήρησης! Η επέμβαση του Πόντιου μας έδειξε πολλά προβλήματα που ελλόχευαν. Δύο εβδομάδες έκλεισε στο ιατρείο του Πόντιου. Αλλάχτηκαν ένας σκασμός τσιμούχες, διορθώθηκαν σωληνάκια, μπλοκέ, βαλβολίνες, ημιαξόνια (τα οποία πραγματικά είναι χοντρά σαν κεντρικοί σωλήνες ύδρευσης), σιαγώνες γεμάτες λάσπη, κεντρικοί άξονες σε λάθος καρρέ,γωνίες ημιαξονίων, υψος διαφορικού, σταθεροποίηση πίσω ελατηρίων, ρύθμιση αναλογίας φρένων, ρύθμιση χειρόφρενου, διόρθωση γωνίας κρεμαριέρας, ενίσχυση μπιλιοφόρων με δαχτυλίδια εν θερμώ, και άλλα πιό μικρά πράγματα τα οποία πραγματικά δεν θυμάμαι να απαριθμισω. Δεν θα πίστευα με τίποτε ότι ένα αυτοκίνητο το οποίο φάνταζε τόσο τέλειο θα είχε τόσα πράγματα να διορθωθούν και το λέω αυτό γνωρίζοντας την σχολαστικότητα και την φροντίδα του ιδιοκτήτη. Πραγματικά μπήκα στην διαδικασία να σκέφτομαι μήπως πρέπει αυτό το κοντρόλ να το κάνω και στον Musashi. Αύριο το Cruiser θα είναι πανέτοιμο και πάλι αξιόμαχο.
Καλά ταξίδια Cruiser!!!!!

Mike Mour


4 Comments to “….και πάλι αξιόμαχο”:
 1. Mike Miskis says:

  Οι παλιοί έλεγαν: “Το όχημα είναι τόσο καλό, όσο καλός είναι ο μηχανικός που το φροντίζει.” Πολλαπλασίασε τώρα αυτόν τον παράγοντα στα δικά μας οχήματα Χ100, λόγω αυτών που τους ζητάμε να κάνουν, και του πόσο συχνά τους το ζητάμε…
  Χαίρομαι πάρα πολύ που το cruiser των nomads δέχθηκε την φροντίδα ενός πραγματικού γνώστη. Από τώρα και στο εξής θα επισκέπτεται τον Πόντιο για περιοδική συντήρηση τακτικά. Many thanks, mate!!!!!

 2. Bill says:

  Θα ήθελα να το έβλεπα στις πολυποίκιλες διαδρομές της Κερκίνης.
  Τέλος πάντων… καλές διαδρομές Cruiser!!!

 3. Stelios says:

  Fantasou to Terrano ti tha thelei pou to ehw paratisei toso kairo…

 4. Mike Miskis says:

  Στέλιο, μην ανησυχείς. Αυτές είναι οι φθορές του πολέμου, δεν προκαλούνται από την ακινησία…

You must be logged in to post a comment.