Καλωσόρισμα!

…Όλοι συμφωνούμε ότι ήταν πλέον καιρός να πάρετε και επίσημα τη θέση σας στην ομάδα, αρχικά σαν δόκιμα μέλη, και πολύ σύντομα σαν κανονικοί Nomads.


Ελένη, η παρουσία σου μας κάνει καλύτερους, πιο ανθρώπινους, και η ζεστασιά, η αγάπη και ο ενθουσιασμός σου είναι για μας μερικές φορές το δυνατότερο κίνητρο. Νιώθουμε πραγματικά τυχεροί που ο δρόμος σου συναντήθηκε με τον δικό μας!!
Να δοκιμάζεις συχνότερα να οδηγείς offroad το 4.0L, για να το μάθεις, και για να μάθει και ο Ντίνος τα καθήκοντα του συνοδηγού!


Στα δύο απίθανα “supergirls”, Βίκυ και Άννα, τι να πω; Το ξέρετε ότι τίποτα δεν θα ήταν ίδιο χωρίς εσάς, και το ξέρουμε και εμείς, πάρα πολύ καλά.
Ελπίζω σύντομα να δημιουργήσετε και το πρώτο αμιγώς γυναικείο πλήρωμα, με το jimny. Πολλοί θα ζήλευαν τις εμπειρίες σας και τη φυσική σας κατάσταση. Το Πάσχα, στη Κερκίνη, θα είναι το ιδανικό σκηνικό…


Δημήτρη, καλωσήλθες, σε μια οικογένεια που ήδη ανήκεις! Η επίσημη ένταξη σου καθυστέρησε αδικαιολόγητα… Καλά μπλεξίματα, είτε με το feroza σου, είται με το 4λιτρο wrangler που ετοιμάζεις.
Όταν ο Στέλιος επιστρέψει από τον Λίβανο, θα αναλάβεις να ξεκινήσετε μαζί προπονήσεις, γιατί “no pain, no gain”!!!


Γιάννη, στον τόπο που ζεις και δουλέυεις γεννήθηκε η ιδέα της ομάδας μας, και εσύ υπήρξες ο συνδετικός κρίκος μας στην αρχή. Όταν όμως οι nomads δεν πάνε στην Κερκίνη, θα πρέπει…η Κερκίνη να πηγαίνει με τους nomads!
Πρέπει το γνώριμο και το αγαπημένο να διαδέχονται το άγνωστο και το καινούργιο, για να υπάρχει η χημεία που ζητάμε.
Θα χαρούμε πολύ όταν βρείς τον χρόνο να έρθεις με το tdi σου στα ταξίδια μας!!

Welcome to the tribe. Be fit, be f..kin’good, be nomads!!!
Mike Miskis


3 Comments to “Καλωσόρισμα!”:
  1. Musashi says:

    Καλώς ήρθατε αγαπημένοι μας φίλοι και επίσημα! Δεν ήρθατε χθες αλλά είστε καιρό μαζί μας και μοιράζεστε τον κόσμο μας. Έχετε καταλάβει τι είναι οι NOMADS και βοηθήσατε, καμιά φορά και εν αγνοία σας, στον σχηματισμό τους. Πολλοί έξω από την ομάδα νομίζουν ότι είμαστε εκδρομικός σύλλογος ή βιτσιόζοι που σπάνε τα αυτοκίνητά τους στα βουνά αλλά δεν ξέρουν τα όνειρά μας ούτε τις ανθρώπινες πτυχές της ζωής μας. Η συντροφικότητα, η κατανόηση, η ευρηματικότητα, η αγνότητα, η αυτοπειθαρχία, η οργανωτικότητα, το ομαδικό πνεύμα είναι τα χαρακτηριστικά που σφυρηλατούνται μέσα από στις δυσκολίες των δραστηριοτήτων μας και της συμβίωσής μας. Πρέπει τώρα πλέον και σεις ενεργά, να συνταχθείτε στο μέτωπο της απόκτησης εμπειριών που θα κάνουν την ομάδα πιο πλούσια, γιατί αυτός είναι ο πλούτος μας. «Καλά ταξίδια λοιπόν σε μέρη άγνωστα και μακρινά από δρόμους που αγνοείτε»…… “….and remember, the most dangerous thing in the world is still ignorance”.(Robert Young Pelton)

  2. BIKY says:

    Αισθάνομαι πραγματικά χαρά αλλά και τιμή που εντάχθηκα σε μια ομάδα όπως οι NOMADS.To πόσα έχω αντλήσει από αυτό το υπέροχο σύνολο ανθρώπων και προσωπικοτήτων είναι αδύνατον να χωρέσουν σε τόσες λίγες γραμμές. Ενα όμως είναι σίγουρο, ότι βελτιώνομαι ώς άνθρωπος και το χρωστώ σε όλους εσάς! Ελπίζω και εύχομαι να φανούμε τα νέα μέλη αντάξια των προσδοκιών των παλαιότερων και να καταδείξουμε και τις δικές μας ικανότητες ( κορίτσια για μας το λέω!). Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Mikes για το θερμό τους καλοσώρισμα!

  3. Nomadinos says:

    Kalosorizo kai ego tis kalosorismenes Anna, Vicky kai Eleni, kathos kai tous Dimitri kai Gianni stin omada. To pliktrologio arnite na grapsi ellinika, sorry.

You must be logged in to post a comment.