Κοιτώντας λίγο πίσω…

Μιλούσαμε με τον mike το απόγευμα στο τηλέφωνο και με ρώτησε πως θα καταφέρουμε στο μέλλον να διαχειριστούμε όλο αυτό το ψηφιακό υλικό που έχει μαζευτεί και μαζεύεται με γρήγορους ρυθμούς. Αρχεία χαρτών, κειμένων, gps tracks, video και βέβαια δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες. Για τις φωτογραφίες χρησιμοποιούμε, ευτυχώς απ΄ την αρχή, ένα ειδικό πρόγραμμα κατηγοριοποίησης και αρχειοθέτησης. Έχουμε τη δυνατότητα να ψάχνουμε τις φωτογραφίες μας με κριτήρια όπως η ημερομηνία, ο τόπος, το είδος και θα ήθελα στο μέλλον και το περιεχόμενο. Αυτό όμως απαιτεί πάρα πολύ δουλειά και χρόνο ίσως όμως να είναι απαραίτητο. Με αφορμή την ερώτηση του mike έψαξα και γρήγορα βρήκα 3 αδημοσίευτες φωτογραφίες από γεγονότα που έχουν γίνει τον Νοέμβριο του 2004 και 2005, έτσι για να θυμόμαστε….

mud-bath-sperhiada-0049.jpg

pieria-2004-11-28_190.jpg

giona-oiti-11-2005-024.jpg


3 Comments to “Κοιτώντας λίγο πίσω…”:
 1. Mike Miskis says:

  Πάνο, είσαι πολύ τυχερός που έχεις όλο το φωτο-αρχείο, μαζί με τον Μιχάλη. Οι παλιότερες φωτογραφίες έχουν πολύ δύναμη, φαντάσου πόση θα έχουν όταν γίνουν πραγματικά παλιές, σε πολλάαααα χρόνια…
  Μακάρι να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε μέχρι τότε 10.000.000 φωτό!!

 2. Παναγιώτης says:

  Κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον. Βρήτε τα post από τους αντίστοιχους μήνες και διαβάστε τα comments.

 3. Musashi says:

  Ο αριθμός φωτογραφιών που λες Mike είναι μικρός, με τον ρυθμό που πάμε και διότι σε λίγο θα υπάρχουν περισσότεροι φωτογράφοι στην ομάδα!!

You must be logged in to post a comment.