ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ WRANGLER

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΙΚ ΑΠΟ ΤΟΞΟ ΜΕ ΒΕΛΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ; ΕΧΩ ΜΙΑ ΗΔΗ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ DAIHATSU. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΕΧΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΠΕΤΑΛΙ ΧΙ-ΧΙ-ΧΙ!!!!!!!!. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

JIMBOY


4 Comments to “ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ WRANGLER”:
 1. Παναγιώτης says:

  Άντε με το καλό!! Περιμένουμε με ανυπομονησία να το δούμε σε δράση. Η αδυναμία στο δεξί πετάλι δεν είναι πάντα αδυναμία!

 2. Mike Miskis says:

  Jimboy, με το καλό!!
  Οι πραγματικές δυνατότητες του TJ, αυτές που θα έχει μετά τη μετάλαξη, είναι πολύ μεγαλύτερες από τις θεωρητικές, και θα το δεις αυτό σύντομα.
  Πολύ καλό “δώρο” ο πίσω 44άρης.
  Όσο για τον πιλότο, πιστεύω ότι οι προοπτικές, στα χέρια και το μυαλό, υπάρχουν. Επιπλέον το ίδιο το όχημα θα αποτελέσει για σένα “σχολείο”, και αυτό είναι πάντα το πιο συναρπαστικό κομμάτι μιας τέτοιας ιστορίας.

 3. bill says:

  Καλό χτήσιμο Δημήτρη! Και μόλις ετοιμαστεί θέλω μια καλή βόλτα… αφού ξεπεράσω το φόβο με το ύψος!

 4. Musashi says:

  Περιμένουμε με αγωνία να δούμε το νέο Nomadcar. Θέλουμε φωτογραφίες! Καί μετά δοκιμή στις πίστες (καί τις χιονοδρομικές) με σύνεση….

You must be logged in to post a comment.