Μήνυμα από τη λέσχη Έβρου

Στις 30/03ου λάβαμε το ακόλουθο mail:

“Μπράβο στους nomads και συγχαρητήρια

Η ποιο όμορφη παρουσία σ αυτό το event, εκτός των φανταστικών Σλοβένων, ήταν οι nomads.
Μπράβο παιδιά ήσασταν όλοι μια ομορφιά που θα μου μείνει αξέχαστη .

Θα ήθελα μέσα από αυτό το μήνυμα να συγχαρώ την ομάδα των nomads και να ζητήσω, σαν ένας από τους οργανωτές, ένα μεγάλο συγνώμη από τους θεατές.

Τα είχαμε όλα έτοιμα, πινακίδες, χάρτες ακόμη και λεωφορεία, αλλά δυστυχώς χάσαμε τη μπάλα από την πέμπτη ακόμη, όταν δεν μας ήρθαν κάποιοι κριτές, που μας το υποσχέθηκαν και εκτός απ αυτό, κάποιος μας πήρε όλους τους χάρτες θεατών .

Έπρεπε όμως να δώσουμε προτεραιότητα στη διεξαγωγή του αγώνα και δυστυχώς αφήσαμε τους θεατές στο έλεος της ταλαιπωρίας. Χίλια συγνώμη και πάλι.

Στο σχόλιο για την ‘super’ ειδική θα πω ότι έχετε απόλυτο δίκιο , ήταν μια παραφωνία σχετικά με τον υπόλοιπο αγώνα , αλλά ήταν αναγκαίο να γίνει έτσι, για να τελειώσει ο αγώνας . Αν μπαίναμε στην αρχικά σχεδιασμένη ειδική, που ήταν φανταστική, θα τελειώναμε τον αγώνα την τρίτη 28 Μαρτίου. Έτσι αποφασίσαμε να την κάνουμε μικρή και εύκολη.
Ας μας το συγχωρέσουν αγωνιζόμενοι και θεατές.

evrosoffroad”


4 Comments to “Μήνυμα από τη λέσχη Έβρου”:
 1. Mike Miskis says:

  “one should not hesitate to correct himself, when he has made a mistake. If he corrects himself without the least bit of delay, his mistakes will quickly disappear”
  Yamamoto Tsunetomo

  Είμαι σίγουρος ότι το 4° ΕΑΤ θα είναι το καλύτερο μέχρι τώρα.
  Mike Miskis

 2. Παναγιώτης says:

  Φαντάζομαι το 4° Evros Trophy σαν το κορυφαίο αγωνιστικό off-road γεγονός που θα έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Με πολλές και κορυφαίες συμμετοχές από πολλές χώρες, καταπληκτικές διαδρομές, χιλιάδες θεατές, επιτόπου δημοσιογραφική κάλυψη από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά και ελληνικά περιοδικά του χώρου και άψογη οργάνωση. Η δουλειά πολλή αλλά η λέσχη του Έβρου έχει αποδείξει ότι έχει την όρεξη και τις δυνατότητες.

 3. Musashi says:

  Και μόνο με αυτή την επιστολή μπορείς να μήν στηρίξεις το 4ο Evros Trophy. Eλπίζω παιδιά να οργανώσουμε το κορυφαίο γεγονός στην Ευρώπη. Ζητήστε βοήθεια.

  Mouratidis Mike

 4. Dinos says:

  «Αν το 4ο Evros Trophy είναι σαν το 3ο δεν χρειάζονται θεατές, έστω και με οργάνωση.»
  Enas Theatis

You must be logged in to post a comment.