the Rock House – 2008

Παρασκευή 20 με Κυριακή 22/6ου.

Ετοιμαστείτε για βουτιές σε φυσικές πισίνες, για νυχτερινό μπάνιο με το φως της φωτιάς του camp και για πολύ κάψιμο από τον ήλιο. Ετοιμαστείτε όμως και για offroad χωρίς περιθώρια λαθών από τους οδηγούς, για πολλή δουλειά, δεσίματα κλπ, και για ένα καλό τεστ φυσικής κατάστασης για όλους.

1. The House: 10+ χιλιόμετρα στενού φαραγγιού. Διάφανο νερό, φυσικές αμουδιές και σμαραγδένιες «πισίνες» στη σκιά των βράχων, με βάθος μέχρι και έξη μέτρα. Ένας πραγματικός παράδεισος, κρυμένος μέσα στο φαράγγι και απροσπέλαστος.

2. The Rock: Ενδιάμεσο εναλλακτικό δρόμο για να φύγει κανείς ή για να έρθει βοήθεια συναντάμε μετά τα 9 πρώτα χιλιόμετρα, και πριν από το τελευταίο και δυσκολότερο κομμάτι. Μέχρι εκεί στο terrain κυριαρχούν τα υδάτινα περάσματα, οι μεγάλοι βραχόκηποι και κάποια κομμάτια με μαλακό έδαφος και άμμο. Το τελευταίο κομμάτι είναι καθαρόαιμο rockcrawling, με αναβαθμίδες και πολύ στενά περάσματα με βράχους. Το νερό υπάρχει σε όλο το μήκος, και το βάθος του καθορίζει σε πολλά σημεία το πέρασμα.

3. The goal: Μπαίνουμε στη διαδρομή το πρωί του Σαββάτου και βγαίνουμε το απόγευμα της Κυριακής. Διανυκτερεύουμε δίπλα στο ποτάμι, σε όποιο σημείο έχουμε καταφέρει να φτάσουμε μέχρι το πρώτο απόγευμα. Σκοπός είναι να ολοκληρώσουμε όλη τη διαδρομή, αλλά για να μπορέσουμε να βγούμε θα πρέπει να διανύσουμε κατ’ελάχιστο το πρώτο κομμάτι (9χλμ), αλλιώς δεν υπάρχει δρόμος εξόδου. Μπαίνουμε, περνάμε και βγαίνουμε χωρίς να αφήσουμε πίσω το παραμικρό ίχνος, σεβόμενοι απόλυτα το οικοσύστημα που μας φιλοξενεί.

4. Συνθήκες: Η έλειψη ενδιάμεσης οδού διαφυγής σημαίνει ότι η ομάδα οφείλει να είναι εντελώς αυτόνομη. Ζημιές, τραυματισμοί και οτιδήποτε άλλο προκύψει, θα πρέπει να αντιμετωπισθούν επιτόπου. Εννοείται ότι θα πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να αποφευχθούν.

5. Ατομικός εξοπλισμός: Χρειάζονται παπούτσια για ποτάμι, μαγιό και μέτρα προστασίας από τον ήλιο, που λόγω των λευκών βράχων είναι πάρα πολύ δυνατός στη μέση της μέρας (νωρίς το πρωί και μετά το μεσημέρι, επειδή το φαράγγι είναι στενό στα περισσότερα σημεία, έχει μεγάλες σκιές). Χρειάζεται επίσης τα οχήματα να διαθέτουν πολύ οργανωμένο φαρμακείο γιατί, όπως είπαμε, οτιδήποτε συμβεί πρέπει να αντιμετωπισθεί on site.

6. Οχήματα: Εκτός από την αδιαβροχοποίηση ηλεκτρικών και μηχανικών μερών και τον πλήρη εξοπλισμό recovery, θεωρώ σαν minimum εξοπλισμό τα εξής: Εργάτη, snorkel, ελαστικά 32+ και πίσω locker. Επίσης η προστασία από τα χτυπήματα είναι απαραίτητη. Το ότι το εσωτερικό των οχημάτων θα βάλει νερό είναι σχεδόν σίγουρο. Το βασικότερο όμως είναι το θέμα της αξιοπιστίας. Αν κάποιο όχημα σπάσει, δεν μπορεί να φύγει. Θα πρέπει να φτιαχτεί ή να αφεθεί εκεί και να επιστρέψουμε κάποια άλλη στιγμή με ανταλλακτικά για να το πάρουμε. Με άλλα λόγια, τόσο η προετοιμασία, όσο και ο τρόπος οδήγησης, θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μην σπάσει κανένα όχημα.

7. Η ομάδα: Με βάση τα προηγούμενα, ξέρετε ποια οχήματα μπορούν να έρθουν. Όπως καταλαβαίνετε, όσο λιγότερα οχήματα είμαστε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να το καταφέρουμε. Έτσι κι’αλλιώς όλο το φαράγγι θα το βγάλουμε με τα πόδια, οπότε η αναλογία ατόμων ανά όχημα μπορεί να είναι και 3:1 Να σημειώσω εδώ ότι η κούραση για τους οδηγούς θα είναι μεγαλύτερη, λόγω της απαίτησης για συνεχή συγκέντρωση. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται κάποιοι οδηγοί να είναι χωρίς όχημα, για να μπορέσουν να ξεκουράσουν για λίγο όποιον το χρειαστεί. Θεωρώ σωστότερο, τουλάχιστον ο Μουρατίδης και εγώ να είμαστε χωρίς όχημα, για να είμαστε όπου η ομάδα μας χρειάζεται, αλλά ο πειρασμός του να οδηγήσεις σε τέτοιο terrain είναι πολύυυυ μεγάλος για να το χάσεις. Θα το δούμε… Αρχίσετε να δηλώνετε άτομα, καθώς και ποιοί επιθυμούν να βάλουν το όχημα τους μέσα, για να δούμε πως θα βγουν τα πληρώματα.

καλή προετοιμασία και keep me posted

Mike Miskis


49 Comments to “the Rock House – 2008”:
 1. Νίκος says:

  ΜΜΜΜΜΜΜΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΛΕΓΕ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΕ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΝΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!!!!!!!!!!!
  Μέτρα εμένα και άλλο ένα άτομο, δηλ. 1 αυτοκίνητο και συνολικά 2 άτομα.

  ΑΝΤΡΕΑΑΑΑΑ, ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!

 2. Mike Miskis says:

  Ο Ανδρέας θα είναι καλό παιδί… θα έχει μαζί και την Κική…

 3. Iakovos says:

  Χμμμμ…
  νομίζω ότι οι συνθήκες που περιγράφονται είναι ιδανικές για το τιμονάκι μου… αλλά παρόλα αυτά λέω να μην το υποβάλλω ακόμα σε τέτοια ταλαιπωρία… αν και είναι γνωστό πως…..

  ΤΟ ‘ΧΩ…!!!!

  Οπότε είμαστε δυό… ταξιδιώτες με δυό… μπαγκάζια… που ψάχνουν σχεδία για να πλεύσουν…!!!

 4. Ανδρέας says:

  ΚΥΡΙΕ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ PAJERAKI TIMH MOY NA ΕΡΘΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

 5. Iakovos says:

  Ναι, Ναι .. το φαντάζομαι ότι θα είναι μεγάλη σου τιμή αγόρι μου…

  Θα ειδοποιήσω και τη μητέρα αναλόγως για το εξαίρετο του χαρακτήρος σου και του ήθους σου… καθώς επίσης και της τιμής που θα σου κάνουμε να μας πάρεις με το πλωτό σου κουβαδάκι…!!!

  Παρακαλώ παιδί μου… παρακαλώ!

 6. stelios says:

  Mike, ισχύει η πρόταση για συνοδηγός σου; Να ετοιμάσω το μαχαίρι για αλμυρό νερό; Να ετοιμάσω τα ρολόι για 1000 μέτρα βάθος;

 7. Mike Miskis says:

  Μπά, δε νομίζω. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι αντιηλιακό με δείκτη 50 και πετσέτα μπουρνουζέ με τον tweety.

 8. Νίκος says:

  Αντρέα, δηλ. θα προσφέρεις θέαμα αλα “Τιτανικός” έτσι? Έτσι κι αλλιώς το παγόβουνο είναι περιττό, τα καταφέρνεις και μόνος σου εσύ… Μην ανησυχείς όμως, έχεις φοβερό σνόρκελ (μπλιαχ) και δε νομίζω να μπάσει νερά από κανένα από τα 67 τσακισμένα σημεία του (το έχουμε επισκευάσει άψογα άλλωστε, με Duck Tape – για να φαίνεται ωραίο???)! Γειά σου ρε Νονέ, με το πούλμαν σου!
  Α, ναι, άνοιξε και λίγο την ηλιοροφή να δροσιστεί η ντίζα του χειρόφρενου…!!!

 9. Ανδρέας says:

  Ζηταω συγνωμη απο ολα τα μελη της ομαδος που εφερα στην ομαδα αυτο τον ΑΘΛΙΟ αλλα δειξτε λιγη κατανοηση ,λογω του πυκνου της κεφαλης του δεν λιαζεται καθολου ο εγγεφαλος του και ετσι εχει μεινει αδρανης απο γεννησημιου του.

 10. Mike Miskis says:

  Έκτακτη ανακοίνωση:

  1.
  Οι Νέοι, όταν αναφέρονται στο γνωστό κόκκινο αγωνιστικό όχημα τύπου pajero που έκανε την εμφάνιση του στο 5ο ΕΑΤ… να χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς του τύπου “άγκυρα”, “πλωτό κουβαδάκι”, “πούλμαν” κλπ… με φειδώ.
  Αλλιώς ενδέχεται ο πιλότος του παραπάνω οχήματος να απωλέσει μέρος των οδηγικών του ικανοτήτων λόγω ψυχολογικής πίεσης και να κάνει καμιά χαζομάρα, πράγμα το οποίον αντιτίθεται στους κανόνες ασφαλείας της ομάδας, αλλά και στους κανόνες της συνθήκης της Γενεύης “περί ανθρώπινης μεταχείρισης και προστασίας από τις πράξεις ή τις απειλές βίας, τις ύβρεις και τη δημόσια περιέργεια”.

  2.
  Οι φήμες περί 67 τσακισμένων σημείων στο snorkel του ανωτέρω αγωνιστικού κρίνονται ως αναληθείς. Τα τσακισμένα σημεία είναι 66. Ο διασπορέας της συγκεκριμένης ψευδούς φήμης να ανακαλέσει.

  3.
  Ο γνωστός κάτοχος / οδηγός του μοναδικού μαύρου cherokee με εκτινασόμενα φρύδια, κύριος Ντινάρας, να ενημερώσει αν διαθέτει μία ή δύο έξτρα θέσεις για να μεταφέρει άτομα κατά την δραστηριότητα, αν βεβαίως σκοπεύει να ναυλώσει το όχημα του στην ακτοπλοϊκή γραμμή “Ανω Βράχος – Πέρα Γούρνα” κατά την δραστηριότητα.

  4.
  Τα έγκριτα μέλη της ομάδος, κύριοι Πανούλης και Μακούλης, να ενημερώσουν αν προτίθενται να έρθουν με τα συμπαθή και αναξιοπαθούντα μεταφορικά τους μέσα σ’αυτή την υπέροχη βόλτα στην εξοχή, αν σκοπεύουν να λάβουν μέρος ως επιβάτες άλλων οχημάτων και να ασκήσουν την τέχνη της φωτογραφίας, ή αν σκοπεύουν να κάτσουν σπίτι τους και να ασχοληθούν με το ευγενές σπορ του πλεξίματος πουλόβερ για τον χειμώνα.

  5.
  Ο Κιού Πασσάς να ενημερώσει την ομάδα πόσες γυναίκες σκοπεύει να φέρει στο φαράγγι, ώστε να φροντίσουμε να υπάρχει υποζύγιο για την άνετη μετακίνηση τους.

  Ευχαριστώ

 11. Musashi says:

  …φίλε ο χειμώνας είναι κοντά….όπερ σημαίνει ότι ο Musashakos έχει προετοιμαστεί καθόλα για το καλοκαιρινό ταξίδι (το οποίο εσείς θα βλέπετε με το κυάλι) οπότε επιθυμεί να ξεκουράζεται μήν τυχόν και ανοίξουμε καμμιά νέ δουλειά για τον ένα μήνα που θα μείνει από την δραστηριότητα…

 12. Dinos says:

  Υπολογίζω να χωρέσουν 15 άτομα στον Νίκο και 26 στον Αντρέα!!!!
  Musashako για που με το καλό; Και με ποια παρέα;
  Στο ερώτημα Νο 3 του βασανιστή, θα απαντήσω 7 μέρες πριν το πνίξημο.
  Ακολουθεί προφητική φωτό!…

 13. Mike Miskis says:

  Κύριοι, ευχαριστώ για τις άμμεσες και ακριβέστατες απαντήσεις σας!!

  ο βασανιστής

 14. Παναγιώτης says:

  Δείτε τη φωτό στο comment του Ντίνου…. 😆

 15. Iakovos says:

  Ρε Ντίνο… ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ…!!!

  Επίσης, τώρα που βλέπω τις προφητείες, λέω να κανονίσω για κανα ρυμουλκό για υποβοήθηση χειρισμών..!!!

 16. Παναγιώτης says:

  😎

 17. Musashi says:

  Ντίνος=unπαίκταble

 18. Παναγιώτης says:

  ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ
  της δραστηριότητας σε Παρασκευή 20/6 – Κυριακή 22/6 🙂

 19. Musashi says:

  ε!!……εννοούσα το καλοκαίρι ειναι κοντά…………….!!!!

 20. Mike Miskis says:

  Έχουμε καλέσει και το jimnyclub.com, όπως είχαμε υποσχεθεί από τον Φλεβάρη στον φίλο J-Land:

  http://www.jimnyclub.com/forum/index.php/topic,3009.0.html

  Θα έχουμε μαζί μας δύο πληρώματα του, και πρέπει να φανούμε καλοί οικοδεσπότες!

 21. Mike Miskis says:

  Όσοι “παίζονται” και δεν έχουν ακόμα αποφασίσει τι θα κάνουν τελικά (αν όντως θα έρθουν, αν θα φέρουν όχημα, αν θα έρθουν μόνοι τους ή με συνοδό-συνοδηγό κλπ) παρακαλούνται να το αποφασίσουν, για να δω ποιο θα είναι το τελικό σχήμα της ομάδας, να βγουν τα πληρώματα, να γίνουν οι κρατήσεις για το βράδυ της Παρασκευής κλπ κλπ

  Εννοείται ότι η παραπάνω έκκληση δεν αφορά όσους έχουν ήδη τοποθετηθεί (Ντίνο, Q, Νίκο, Ανδρέα, Ιάκωβο, Στέλιο και συνοδούς-συνοδηγούς), ούτε όσους δεν “παίζει¨ να έρθουν στη δραστηριότητα.

  Άντε παιδιά, κουράγιο, μετά το φαράγγι θα σας αφήσω ήσυχους για τα καλά…

 22. Παναγιώτης says:

  Δεν έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε τελικά…αύριο θα απαντήσουμε οριστικά…sorry…

  Παναγιώτης – Βίκυ

 23. Ανδρέας says:

  Μιχαλη σε περιπτωση που δεν ερθει ο Νικος ο ΠΑΚΗΣ(χαραλαμπακης) εκτος απο Βαγγελη χωραει ενα ατομο ακομη.

 24. Mike Miskis says:

  Χθες που μίλησα με Νίκο, το πλήρωμα είναι Γιάννης-Νίκος-Βαγγέλης, μάλλον με το Rubicon.

 25. Παναγιώτης says:

  Όλα είναι ακόμα ρευστά για τη συμμετοχή μας στη δραστηριότητα. Αν έρθουμε και ο Mike έχει θέσεις στο wrangler θα πάμε μαζί του, αν δεν υπάρχουν θέσεις θα πάρουμε το cruiser. Sorry για την καθυστέρηση φιλαράκια…

 26. Mike Miskis says:

  Φιλαράκι μου, στο wrangler θα έχω τον Στέλιο και την Όλγα. Το έχουν ζητήσει από την αρχή και σήμερα που μιλήσαμε είναι έτοιμοι για τη δραστηριότητα….

 27. Iakovos says:

  Δυστυχώς υπάρχει μία πιθανότητα να μην εχω γυρίσει μέχρι την Παρασκευή όπως δείχνουν τα πράγματα και βάση αυτών που διαβάζω για την οργάνωση των αυτοκινήτων θεωρώ πως ίσως θα ήταν φρονιμότερο να αποσύρω την συμμετοχή μου για να διευκολύνω λίγο την κατάσταση.

  Πραγματικά είναι μια δραστηριότητα που δεν θέλαμε να χάσουμε και σκεφτόμασταν πολύ καιρό τώρα, άλλα και που δυστυχώς η αβεβαιότητα του ερχομού μου, θα σας επιφέρει αδίκως παραπάνω δυσκολίες.

 28. Mike Miskis says:

  Όλα έτοιμα και το φαράγγι μας περιμένει!! Αυτές τις μέρες έχει βρέξει πολύ στη περιοχή, και απ’ότι λένε οι ντόπιοι το ποτάμι έχει αρκετό νερό. Πιστεύω ότι θα έχει λιγότερο από τότε που κάναμε το prescout πάντως, γιατί φέτος τα νερά (και τα χιόνια) ήταν λίγα. Το μεγαλύτερο θέμα μας θα είναι τα βράχια στο rock house, που δεν μπορούμε να ξέρουμε πως έχουν διαμορφωθεί από τις κατεβασιές του νερού.

  Θα είμαστε 18 άτομα minimum από τα οποία μόνο τα 5-6 είναι μέλη της ομάδας. Οι υπόλοιποι είναι καλεσμένοι και φίλες/φίλοι. Ας είμαστε πολύ προσεκτικοί. Φαρμακείο σε όλα τα οχήματα. Αντιηλιακά, καπέλο και κατάλληλα παπούτσια όλοι. UHF, εργάτες, ιμάντες, γάντζοι, γάντια, κλπ τσεκαρισμένα.

  Οι βουτιές στις πισίνες θα είναι το διάλειμα μας (το νερό είναι κρύο), το κυρίως μενού όμως έχει μπόλικη δουλειά και περπάτημα, το γράφω αυτό για να μην έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι δεν θα κουραστεί. Στα δεσίματα θα χρειαστούν όλοι, γιατί πρέπει να έχουμε έναν ρυθμό για να βγει η απόσταση. Όχι γρήγορο, σε καμία περίπτωση, αλλά συνεχή. Για τον τρόπο που θα κινηθούμε και για όποια άλλη λεπτομέρεια θα τα πουμε στο briefing, πριν μπούμε.

  Ιάκωβε δεν υπάρχει λόγος να κάνεις αυτή την υποχώρηση που προτείνεις. Ο Πάνος & ο Μιχάλης έχουν πολύ καλά προετοιμασμένα οχήματα (χωρίς πλάκα αυτή τη φορά), οπότε αν έρθουν δεν υπάρχει θέμα. Εσύ και η Ελεάνα θεωρώ ότι θα έρθετε, εκτός αν είσαι ακόμα στη Κίνα. Σ’αυτή τη περίπτωση τηλεφώνησε μου ή γράψε εδώ.

  Προμήθειες, ο καθένας φέρνει τις στοιχειώδεις, αν και οι καλεσμένοι μας ετοιμάζουν έκπληξη για το βράδυ του Σαββάτου!!

  Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή, στα Φουρνά Ευρυτανίας, τηλ 2237051223 για το πως θα έρθετε.
  Βασικό: ελάτε γεμάτοι καύσιμα για όλη τη δραστηριότητα, το τελευταίο πρατήριο είναι στον Αγ. Γεώργιο, περίπου 40 χλμ πριν τα Φουρνά.
  Φέρτε μπουφανάκι, γιατί το βράδυ στα Φουρνά έχει κρύο… και φοβερή θέα… και παγωμένη μπύρα… και καλό τσίπουρο…

 29. Παναγιώτης says:

  Σύμμαχος της ομάδας το Σάββατο 21/6 (θερινό ηλιοστάσιο) η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου 🙂

 30. Q says:

  Η μεγάλη πρόκληση του φαραγγιού πλησιάζει. Μαζί της πλησιάζει και η ώρα που θα βρεθούμε ξανά μαζί σε μια πολύ όμορφη αλλά και παράλληλα απαιτητική δραστηριότητα. Θα είμαστε και εμείς εκεί προσπαθώντας να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του φαραγγιού. Επίσης αποφασίσαμε αυτή τη φορά να ακολουθήσουμε και εμείς μια minimal, σπαρτιάτικη, γραμμή στα εφόδια, ώστε να μην παρασύρουμε τους καλούς μας φίλους, στον πλούτο των αγαθών…(όπως συνέβη τον Απρίλιο στα Άγραφα…)
  Στόχος μας αυτή τη φορά θα είναι, εκτός από τη διάσχιση του φαραγγιού, να πλησιάσουμε το μεγάλο δάσκαλο που λέγεται άγρια φύση και να φύγουμε από κοντά του, έχοντας μάθει κάτι… έστω μικρό!

  Mike πιστεύω ότι θα ήταν καλό να βάλεις μια λίστα με τα οχήματα και τα πληρώματα.

 31. Ανδρέας says:

  Q ψησταρια θα φερεις?

 32. Q says:

  Φυσικά και θα φέρω ψησταριά, αλλά θα είναι η μικρή. Επίσης δεν θα φέρω λαμαρίνα, κάρβουνα και άλλα κονφορμιστικά αξεσουάρ, που δεν συνάδουν με την φιλοσοφία και το πνεύμα της ομάδας. Τα οποία επίσης προσφέρουν βάρος στο αυτοκίνητο. Θα βασιστούμε σε ό,τι μας προσφέρει η φύση απλόχερα…

  Το G προετοιμάστηκε για τη δραστηριότητα. Μπήκαν τα rock sliders και αφαιρέθηκαν όλα τα μη φιλικά προς το νερό ηλεκτρονικά. Θα ζήσουμε χωρίς ABS, ESP, BAS καί όλα τα παντελώς άχρηστα στο off-road βοηθήματα.
  Βλέπετε όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι (Βλέπε KIA στην Κερκίνη).

 33. Ανδρέας says:

  Αχ ρε Q πανε οι παλιες καλες μερες!!!!!!

 34. Q says:

  Μπα δεν νομίζω. Το αντίθετο μάλιστα. Τώρα έρχονται!!!

 35. stelios says:

  Βρήκα σκηνή!
  here…

  και βρήκα WC!
  http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=260251817051

  και βρήκα καρεκλάκι με ψυγειάκι!
  http://www.wildday.co.uk/ProductDetail.aspx?id=7426

  Ψάχνω τώρα για ρακέτες…

 36. Iakovos says:

  Δεν έχω πολλά να πώ.
  Η χαριστική βολή δόθηκε σήμερα το πρωί και οι τελευταίες ελπίδες πνίγηκαν στον ποταμό!!!

  Αυτή η δραστηριότητα μου είχε μείνει χαραγμένη απο τότε που πρωτογνώρισα το Μάικ, σε εκείνο το καφέ, όταν μου περιέγραφε τα μαγικά νερά και τις απίστευτες συνθήκες διαβίωσης…

  Φαντάζομαι ότι η καρτεριά μου θα πρέπει να μπεί ξανά σε λειτουργία…!!!

  Σας εύχομαι ολόψυχα να περάσετε τέλεια και να ευχαριστηθείται το κάθε λεπτό απο τις μέρες εκεί, οι οποίες φαίνεται οτι θα είναι και “μακρυές”!!!

 37. Ανδρέας says:

  Ιακωβε περιμενα και εγω να ανεβουν οι μετοχες μου αλλα θα συνεχισω να ειμαι ενας κοινος θνητος.

 38. Παναγιώτης says:

  Αγαπημένοι μας φίλοι τελικά δεν θα τα καταφέρουμε να σας συνοδεύσουμε στο ποτάμι… 🙁

 39. Mike Miskis says:

  Εκτός απροόπτου, η τελική σύνθεση είναι:

  ΟΔΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ/ΠΛΗΡΩΜΑ/ΟΧΗΜΑ

  Q – Κέλυ – G
  Ανδρέας – Στέλιος – Κική – Όλγα – Pajero
  Ντίνος – Θοδωρής – Μυρτώ – XJ
  Mike Μισκής – Mike Mour – TJ

  και οι καλεσμένοι μας:
  Γιάννης – Βαγγέλης – Rubicon
  J-Land & πλήρωμα (από το jimnyclub.com) – LC120 (LC από το jimnyclub??)

  Έξη οχήματα και 15-17 άτομα σε τέτοια δραστηριότητα είναι περισσότερα του ιδανικού. Χρειάζεται όλοι να δώσουμε το καλύτερο μας, σε ικανότητες, σε ομαδικότητα, σε ηρεμία, για να είναι μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία.

  Καλές τελευταίες ετοιμασίες σε όλους, τα λέμε σε 40-και-κάτι ώρες στα Φουρνά

 40. Q says:

  Κατά την προετοιμασία του αυτοκινήτου, δεν μπορώ να βρω το snatch block. Μήπως από την τελευταία δραστηριότητα που ήμασταν (Άγραφα), βρέθηκε κανένα περισευούμενο ARB snatch block???

 41. Παναγιώτης says:

  George αν είναι ARB σε σχήμα Δ μάλλον το έχει ο mike…

 42. Ανδρέας says:

  KΡΙΜΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ.

 43. Παναγιώτης says:

  Φιλαράκι τράβα μας και μια κλωτσιά στα….τώρα…
  Τέλος πάντων…και σεις μου έχετε λείψει πολύ…

 44. Παναγιώτης says:

  Το “νησάκι” που θα κατασκηνώσετε το βράδυ είναι το πιο μαγικό μέρος στη Γη…
  ΑΧΧΧΧΧ!

 45. Παναγιώτης says:

  Οι “πισίνες” που θα κάνετε μπάνιο είναι οι καλύτερες στον Κόσμο…
  ΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧ!

 46. stelios says:

  Και που ν’ ακούσεις το καλύτερο ροχαλητό του κόσμου… Ευτυχώς θα είναι η Κική μαζί του…

 47. Παναγιώτης says:

  Μίλησα με τον mike! Μου είπε πως περάσατε! Περιμένουμε καταιγισμό φωτό και εντυπώσεων! Μην μας αφήσετε να περιμένουμε πολύ…εντάξει φιλαράκια;

 48. Παναγιώτης says:

  mike mour για να ανεβάσεις πολλές φωτό μαζί δες εδώ:
  http://nomad.gr/news/?p=3816

You must be logged in to post a comment.