Μηνύματα…

Όπως είναι φυσικό, τις μέρες μετά τα γεγονότα στο Trophy της Εύβοιας, τα μηνύματα “πέφτουν βροχή”… Δεν τα παραθέτω στο site μας γιατί όσοι μας τα στέλνουν πιθανόν να μην επιθυμούν να τα δουν δημοσιευμένα σε κοινή θέα. Θα κάνω όμως μια εξαίρεση, μιας και ο αποστολέας του παρακάτω mail μου ζήτησε ο ίδιος να το δημοσιεύσω.

DSC_06761.JPG

Την ομάδα των παιδιών από την Κομοτηνή είχαμε όλοι μας την ευκαιρία να την χειροκροτήσουμε στον αγώνα. Σήμερα μου έστειλαν το ακόλουθο μήνυμα, το οποίο απευθύνεται σε όλη την ομάδα:
—————————————————————————————————————————————————

Κύριε Μισκή, είμαι ένας εκ των 3 Κομοτηναίων και σου γραφω εκ μέρους και των άλλων παιδιών.
Κατ αρχήν διαβασα στο nomad ότι μας αποκάλεσες την καλύτερη ομάδα και σε ευχαριστούμε!!! Επειδή όμως δεν μπορώ να απαντήσω εκεί θέλω να μεταφέρεις εκεί στο site ότι εμείς είμασταν η ποιο γρήγορη και τυχερή
ομάδα. Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα με τα οχήματα μας. Απεναντίας εσείς τα είχατε όλα!!! Δεν ξέρω τι άλλο μπορούσε να σας τύχει!!!
Είστε η μόνη ομάδα που ολοκλήρωσε και δεν βγήκατε πρώτοι!!!!
Παγκόσμια πρωτοτυπία!!!
Να ξερετε ότι με τόσα που περάσατε ότι εσείς είστε η καλύτερη ομάδα και σας έχουμε σαν πρότυπο!!
Ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια.

HARD CORE off road team

—————————————————————————————————————————————————-

Παιδιά, να είστε πάντα έτσι, όπως σας χαρήκαμε στο Trophy. Η ζωή είναι μικρή, κι’ είναι και ωραία η άτιμη!! Μην χαλιέστε με τίποτα, στο κάτω-κάτω όλοι ξέρουμε τι έγινε στο βουνό, σωστά?

Mike Miskis

Αφιέρωση: Πάρτε και μια κομματάρα, αφιερωμένη, για να σας φτιάξει το κέφι:
http://www.youtube.com/watch?v=fiPf7wfQJlk . Ακούστε την με τον ήχο τέζα, αλλά κυρίως δείτε τα λόγια, ανήκουν στον Michael Jordan.


One Comment to “Μηνύματα…”:
  1. Παναγιώτης says:

    Η HARD CORE off road team είναι μία από τις ομάδες που σαν θεατής προσέχω πάντα. Τους θυμάμαι από το 3° ΕΑΤ (τότε το Wrangler ήταν Jimny) και από την τελευταία Θεσσαλονίκη. Παιδιά πάντα έτσι με πάθος…

You must be logged in to post a comment.