Thessaloniki Adventure Trophy 2010

Εκ του αποτελέσματος, όλα κύλισαν φανταστικά για εμάς σ’ αυτόν τον αγώνα, έστω κι αν καρδιοχτυπήσαμε ουκ ολίγες φορές λόγω μικροβλαβών…

(Τελικά αποτελέσματα: 5 thessaloniki trophy_finals.pdf )

(Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του φίλου μας Δημήτρη Ματζαρίδη από την Ορεστιάδα. Δημήτρη ευχαριστούμε πολύ)

1η Ημέρα 19/11/2010

,


21 Comments to “Thessaloniki Adventure Trophy 2010”:
 1. Musashi says:

  Μπράβο παιδιά. Συγχαρητήρια και στα δυο πληρώματα!!

 2. Παναγιώτης says:

  Συγχαρητήρια! Να βρεθούμε σύντομα να μας περιγράψετε τον αγώνα…

 3. Ανδρέας says:

  Μπράβο και από εμένα στην 4τραδα .
  Γιώργο Παναγιώτη άκουσα πολλά καλά για εσάς .
  Όσο αναφορά την πρόταση που μου κάνατε να ξέρετε ότι έχετε το ελεύθερο και τις ευχές μου .

 4. Κωστής says:

  Μπράβο παιδιά. Συγγχαρητήρια κι απο εμάς.!
  Κωστής Ναυσικά

 5. Mike Miskis says:

  Πάει κι’αυτό το Trophy…
  Είμαστε πολύ τυχεροί που μπορούμε να έχουμε ένα τόσο “μαγικό” τρόπο διαφυγής. Έστω και προσωρινής. Μερικές σύντομες σκέψεις για τον αγώνα:

  —> 12 ομάδες = 24 οχήματα = 48 αγωνιζόμενοι. Πάλι καλά, σε τόσο δύσκολη εποχή. Τα Trophy δεν έχουν σχέση με κανένα άλλο είδος αγώνα. Είναι πολλές ημέρες, πολλά έξοδα, πολύ ειδική προετοιμασία στα οχήματα. Μακάρι να επιβιώσουν από την κρίση και να ξαναδούμε 25 ομάδες όπως το 2008.

  —> Θα ήθελα να είμασταν συνέχεια εντελώς εκτός δρόμου χωρίς να βάλουμε γρήγορα στο transfer ούτε για μια φορά. Προφανώς όμως, αυτό δεν γίνεται πάντα. Παίζει ρόλο και η τοποθεσία. Ας επικροτήσουμε την προσπάθεια των οργανωτών. Ο αγώνας που μας προσέφεραν ήταν καλά στημένος από την αρχή μέχρι το τέλος, με δυσκολία 8 στα 10. Αν του χρόνου έχει περισσότερη δυσκολία, ακόμα καλύτερα.

  —> Ευχαριστούμε το ζευγάρι μας, Γιώργο Φυτά και Παναγιώτη Κεχαγιά για την πρόσκληση στον αγώνα. Είναι ικανότατοι σαν πλήρωμα. Μπράβο τους, συνετέλεσαν τα μέγιστα στη νίκη. Πάνω απ’όλα όμως, είναι σωστά παιδιά.

  —> Το Suzuki του Γιώργου Φυτά είναι η επιτομή του “ουκ εν τω πολλώ το ευ”. Αξιόπιστο, ελαφρύ, χαμηλό. Η καλή παρουσία των παιδιών δεν είναι καθόλου τυχαία!!

  —> Κακή στιγμή, αυτή στην υπερειδική με το G της Κομοτηνής. Θα μπορούσε να έχει προβλεφτεί, αφού ήταν μέσα σε υπερειδική και όχι στο βουνό.

  —> Στα Trophy, οι ομάδες της τριάδας είναι ισάξιες. Η 3η και η 2η θέση, έχουν την ίδια αξία με την 1η. Αν λοιπόν λάβουμε υπόψη μας και την μικρή τους μέχρι τώρα εμπειρία, η ομάδα από τα Γρεβενά αξίζει τα περισσότερα μπράβο, για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

  Αυτά τα λίγα. Περιμένουμε τις φωτό των παιδιών από Ορεστιάδα για να δούμε περισσότερα!!

 6. Νikos says:

  Πολλά πολλά συγχαρητήρια για τη νίκη και από μένα! Το χάρηκα πολύ! Και εις ανώτερα (βλέπε ΤΑΤ)!

 7. dimitris says:

  Πολλά μπράβο σε όλους.Συμφωνώ με τον Παναγιώτη για συνάντηση.

 8. Dinos says:

  Συγχαρητήρια και πάντα νίκες!

 9. Ανδρέας says:

  Τέταρτη βράδυ στην Ν.Ερυθραια για το πώς ρωτήστε τον Μαικ .

 10. Γιάννης says:

  Η συνάντηση είναι Τετάρτη βράδυ στις 9:30 στην ταβέρνα “ΒΑΘΗΣ”, Κύρου 7 στην Κηφισιά.
  Ζητώ συγγνώμη όμως εκ των προτέρων από την ομάδα, διότι δυστυχώς δεν θα καταφέρω να έρθω… Αν και ρωτήθηκα εγκαίρως για την Τετάρτη, δεν θυμήθηκα ότι παίζει την ίδια ώρα Παναθηναϊκός – Barcelona στο ΟΑΚΑ, για το οποίο έχω εισιτήριο…
  Οπότε Αντρίκο, για την ώρα τη γλίτωσες την καζούρα από μένα τουλάχιστον. Άχρηστε οδηγέ αγώνων Τrophy! Και μη μου πεις για τις πολλές και σημαντικές διακρίσεις, γιατί τώρα σε έχω!

 11. Ανδρέας says:

  Μια που ο φίλος μου ο Πακης αλλά και μπεσαλής δεν μπορεί να έρθει αύριο λέω να το κανονίσουμε για Παρασκευή γιατί πράγματι αυτά που μου έχει πει τηλεφωνικά αξίζουν τον κόπο να αναφερθούν και ζωντανά . Πες Πακη !!!!!!!

 12. Γιάννης says:

  Αν και δε σε συμφέρει (άχρηστε οδηγέ της συμφοράς), θα τα πω όλα!!! Σε περίπτωση πάντως που αλλάξει η μέρα, προτείνω να το κάνουμε Πέμπτη για να μπορεί και ο Βαγγέλης.

 13. Mike Miskis says:

  Δεν είναι σωστό να λείπει ο Πάκης, οπότε το κάνουμε Πέμπτη 9:30 στο γνωστό ταβερνείο.

  Προσοχή, μην πάει κανείς με προπορεία από αύριο, ειδοποιήστε όλους στα τηλ.

 14. stelios says:

  Συγχαρητήρια σε όλους σας! Καλή αρχή στις επιτυχίες!

 15. Iakovos says:

  Συγχαρητηρια και απο εμενα παιδια… αντε και εις ανωτερα!

 16. Ανδρέας says:

  1.
  2. Από το Έβρος τροφυ 2010
  Γιάννης:
  Για μένα επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αυτό το οποίο φανταζόμουν για τον αγώνα αυτό, παρακολουθώντας τα δύο περασμένα ΕΑΤ σαν θεατής, ότι δηλαδή το trophy του Έβρου είναι μία κλάση μόνο του. Απίστευτο, φανταστικό, συγκλονιστικό και πολλά άλλα κοσμητικά επίθετα… Προσωπικά απόλαυσα αυτό το 4ήμερο και ξέφυγα εντελώς από τη μιζέρια της ελληνικής καθημερινότητας.
  Από την άλλη βέβαια, μείναμε όλοι με την πικρία της 4ης θέσης, ενώ θα μπορούσαμε (και δικαιούμασταν με καθαρά οδηγικά κριτήρια) να πετύχουμε πολύ καλύτερη επίδοση, αν δεν έκανε ο γράφων δύο παιδαιριώδη λάθη στην πλοήγηση, τα οποία μας στοίχισαν χαλαρά ένα διωράκι… Ειλικρινά ζητώ συγγνώμη από την ομάδα, γιατί αισθάνομαι ότι της στέρησα κάτι που δικαιούταν.
  Από το τροφυ της Θεσσαλονίκης
  1. Γιάννης:
  Η συνάντηση είναι Τετάρτη βράδυ στις 9:30 στην ταβέρνα “ΒΑΘΗΣ”, Κύρου 7 στην Κηφισιά.
  Ζητώ συγγνώμη όμως εκ των προτέρων από την ομάδα, διότι δυστυχώς δεν θα καταφέρω να έρθω… Αν και ρωτήθηκα εγκαίρως για την Τετάρτη, δεν θυμήθηκα ότι παίζει την ίδια ώρα Παναθηναϊκός – Barcelona στο ΟΑΚΑ, για το οποίο έχω εισιτήριο…
  Οπότε Αντρίκο, για την ώρα τη γλίτωσες την καζούρα από μένα τουλάχιστον. Άχρηστε οδηγέ αγώνων Τrophy! Και μη μου πεις για τις πολλές και σημαντικές διακρίσεις, γιατί τώρα σε έχω!
  Αληθεια τα 2 κειμενα είναι από τον ιδιο συγγραφέα ?????????????

 17. Mike Miskis says:

  Αντρίκο γι’αυτό σου έλεγα πως ο Γιάννης είναι κεφάλαιο για την ομάδα: ανάλογα με την περίσταση σε τυλίγει σε μια κόλα χαρτί!! (εξ ου και το όνομα “μπεσαλής” φαντάζομαι).

 18. Ανδρέας says:

  Είναι κυριολεκτικά αυτό που λέμε ότι ο λόγος του γραπτός η προφορικός είναι ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ !!!!!!

 19. Γιάννης says:

  Τι το αντιφατικό βρίσκεις Αντρίκο στα γραπτά μου; Δύο λάθη έκανα, τα παραδέχθηκα και ζήτησα συγγνώμη. Άλλωστε η δημόσια αυτοκριτική και η αναγνώριση των ιδίων λαθών είναι γνώρισμα των “μεγάλων” ανδρών. Εσύ που μας έχεις χαντακώσει μέχρι τώρα σε όσα Trophy έχουμε τρέξει μαζί, είχες ποτέ το θάρρος να ζητήσεις από κανέναν συγγνώμη;;; Ε;;; Πες Αντρίκο!!! Όχι πες!!!

 20. Ανδρέας says:

  Δεν τσιμπάω μ@$#@κα !!!!!!

 21. Mike Miskis says:

  Αρκετά με τον αγώνα, καιρός να δούμε και λίγο nomadoβουνό… Κλείσαμε μήνα χωρίς δραστηριότητα και δε λέει!

You must be logged in to post a comment.