Tides of War II

Στις 16:23 σήμερα λάβαμε το ακόλουθο mail.
____________________________________________________________________
EVROS ADVENTURE TROPHY 2006

Η λέσχη 4χ4 Έβρου διοργανώνει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τον διεθνή αγώνα evros adventure trophy. Πρόκειται για έναν αγώνα περιπέτειας, με αυτοκίνητα τύπου jeep, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 24, 25 και 26 Μαρτίου 2006, στην περιοχή του Έβρου. http://ecoclub.com/dadia/location.html Στον αγώνα θα συμμετέχουν πληρώματα από 10 χώρες ( Βέλγιο, Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία, Ρουμανία, Σερβία, FYROM, Βουλγαρία, Τουρκία και Ελλάδα).

Αυτό που χαρακτηρίζει τον αγώνα, είναι το ότι οι αγωνιζόμενοι λειτουργούν σε ομάδες των δυο αυτοκίνητων προκειμένου να περάσουν τις ιδιαίτερα δύσκολες διαδρομές του αγώνα και να υπάρχει αλληλοβοήθεια και ομαδικότητα .

Παρασκευή 24 Μαρτίου

Η ενημέρωση των αγωνιζόμενων θα γίνει στην αίθουσα ενημέρωσης του οικοτουριστικου κέντρου Δαδιάς στις 08.00 π.μ. http://ecoclub.com/dadia/lodge.html

Ένας σύντομος αγώνας κατάταξης, θα ξεκινήσει στην είσοδο του οικισμού των Κατραντζήδων, όπου θα πάρει μέρος ένα αυτοκίνητο από κάθε ομάδα. ( ο αγώνας κατάταξης δεν θα προσμετρά στη συνολική βαθμολογία ).
Η αφετηρία της πρώτης ημέρας του αγώνα θα γίνει στις 11.00 από το ίδιο σημείο αμέσως μετά τον αγώνα κατάταξης . Η διαδρομή θα είναι μια απόσταση 40 χλμ. αποτελούμενη από 2 απλές διαδρομές και 1 ειδική.
Ο τερματισμός θα είναι στο ίδιο σημείο στην είσοδο του οικισμού των Κατραντζήδων( εκεί που έγινε και στο 2ο Ε.Α.Τ.)

Σάββατο 25 Μαρτίου

Η αφετηρία και ο τερματισμός θα γίνουν στο ίδιο σημείο και η απόσταση που θα διανυθεί θα είναι 60 χλμ με δυο απλές διαδρομές και μια ειδική
Το βράδυ του Σαββάτου ο δήμαρχος Σουφλίου κ. Μηνάς Στεργίου θα παραθέσει δείπνο προς τιμή των αγωνιζόμενων στην ταβέρνα «οι γερακίνες »

Κυριακή 26 Μαρτίου

Από την ίδια αφετηρία θα ξεκινήσει η διαδρομή της τρίτης ημέρας με δυο απλές και μια σούπερ-ειδική στο Χανδρά όπου θα είναι και ο τερματισμός του αγώνα .Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μια ώρα μετά τον τερματισμό στο ξενοδοχείο Θεραπειον όπου θα γίνει η απονομή κυπέλλων και επάθλων .
Το γεύμα στην τελετή απονομής θα παραθέσει ο Νομάρχης Έβρου κ. Νίκος Ζαμπουνίδης .

Τα Έπαθλα

Τα κύπελλα που θα μοιραστούν οι τρεις πρώτες ομάδες είναι 12 αγαλματίδια αντίγραφα της Νίκης της Σαμοθράκης που είναι και το καθιερωμένο σήμα της Νομαρχίας Έβρου.

Δίπλωμα, μετάλλιο και αναμνηστικά συμμετοχής

2 εργάτες τύπου SE9500 Mile Marker Για την πρώτη ομάδα
προσφορά του οίκου CALIFORNIA CLUB 4X4
www.californiaclub4×4.com

Καθώς και άλλες προσφορές που θα συγκεντρωθούν έως τότε .

Κόστος Συμμετοχής και Αίτηση

Η συμμετοχή ορίσθηκε στα 50 ? το άτομο
Η διαμονή σε ξενοδοχείο 15 ? το άτομο ανά διανυκτέρευση
Τριήμερη license – ασφάλεια 40 ? το άτομο, εάν δέν υπάρχει ετήσια
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-3386.html

Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να την εκτυπώσετε στη διεύθυνση : http://www.evrosoffroad.gr/applications.pdf

Η να τη στείλετε on line στη διεύθυνση : http://www.evrosoffroad.gr/Application2006.asp
____________________________________________________________________

Οι κρατήσεις στη Δαδιά έχουν ήδη γίνει (σωστά, Βασίλη?).
Η λογική της μίας μόνο ειδικής κάθε μέρα είναι μία “αποφασιστικής σημασίας πράξη που διεξάγεται σε μία δραματική ενότητα χρόνου, τόπου και δράσης” και μου πάει γάντι.

Mike Miskis


5 Comments to “Tides of War II”:
 1. Παναγιώτης says:

  Κάνη ζέστη ή μου φαίνεται;

 2. Mike Miskis says:

  Πολλή δουλειά ακόμη. Από ζέστη τίποτα…

 3. Musashi says:

  Δεν βρίσκουμε κάποιον να μας ζαντάρει τα 35άρια

 4. Mike Miskis says:

  Μιχάλη, το μοντάρισμα μπορούν να το κάνουν όλοι. Στο ζύγισμα δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά νομίζω ότι αυτά τα λάστιχα δεν ζυγίζονται ποτέ στο 100%, δεν γίνεται. Δες και τι θα πει ο Γιώργος…

 5. Musashi says:

  Λοιπόν το μοντάρισμα φίλε μου τελικά μπορούν να το κάνουν λίγοι και το ζύγισμα κανείς! Έγινε λοιπόν κατα προσέγγιση! Τα λάστιχα γίναν διπλάσια μόλις φουσκώθηκαν. Ο Πόντιος έπαθε ταραχή!! Ο Χρήστος έπαθε ταραχή, ο Σάκης έπαθε ταραχή και ο Άγγελος είπε: “πολύ ωραία”.

You must be logged in to post a comment.